Beskrivning

THE CITADEL ORACLE + THE DECKS OF EMBLEM utgiven av Liminal 11

Vad du får:

• En exklusiv upplaga av **The Citadel Oracle Deck**; 60 åttkantiga kort med individuellt folierade framsidor och kanter i röd sprayfärg som är unika för specialutgåvan. Guideboken innehåller ett kapitel som förklarar hur du kan använda korten för att skapa dina egna rollspel, möten och platser – och till och med introducera spådom i dina spel!

• En exklusiv bonuslek, **The Deck of Emblems**, som kan användas som en egen orakellek, som en unik klargörande lek eller som en expansionslek till **The Citadel**. Leken innehåller 30 åttkantiga kort med folierade framsidor och svarta sprayade kanter.

• **The Spymaster’s Gambit**: En 2–4 sessions rollspelskampanj baserad i Citadelens område, designad för att integreras med vilket som helst TTRPG-system. Bonusbilagor inkluderar hur man använder **Deck of Emblems**-korten som magiska föremål och berättelseuppslag i spelet, hur man introducerar **Citadel**-kort som spelkaraktärer, samt råd om hur man använder korten för att skapa nya äventyr och berättelser.

• En fantastisk låda i faux-bokstil med linnetäcke och folierade detaljer. Ännu bättre – omslaget fälls ut två gånger för att skapa en matta för kortläsning, en tärningsmatta eller en DM-skärm! Inuti är en fullstor karta över Citadel och omgivande länder tryckt.

• Ett äkthetsintyg med begränsat upplaganummer, handskrivet av skaparen.

THE CITADEL ORACLE SPECIAL EDITION
Detta exemplar:
1281 / 2000 kopior

Yttermått på lådan: 295 x 230 x 92 mm
Citadel-kort: 120 x 70 mm
Citadel-kortlåda: 135 x 89 x 67 mm
Deck of Emblems-kort: 120 x 70 mm
Deck of Emblems-kortlåda: 135 x 89 x 67 mm

Objektnr 647 146 401

Visningar 19

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

THE CITADEL ORACLE + THE DECKS OF EMBLEM (oracle + rollspel )

Slutar 14 okt 04:41

Utropspris

0 Bud

500 kr

Jade_Skywalker

Lund, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

268 omdömen

Läs omdömen