Beskrivning

Du budar på en styck.
Storlek 1.5-2 cm.

Kristallen rosa opal är en vacker och färgstark ädelsten som kännetecknas av sin rosa och rosa-orange nyans. Den här kristallen är en form av opal, som är en typ av natursten som består av kiseloxid och vatten.

Rosa opal förekommer i olika nyanser och kan variera från en ljus pastellrosa till en intensivare rosa-orange färg. Stenen kan vara genomskinlig till translucent, med en mjölkig eller halvt transparent yta.

Den rosa opalen är känd för sin lugnande och harmoniserande energi. Den sägs främja kärlek, medkänsla och emotionellt helande. Kristallen sägs även hjälpa till att lindra stress, ångest och oro.

Utseendemässigt har rosa opal en slät och polerad yta och kan ha en vacker glöd. Dess naturliga mönster och färgvariationer ger varje sten en unik karaktär och skönhet.

I denna annons erbjuder jag samfrakt till alla intresserade. Om du köper flera av mina produkter eller om du har ytterligare föremål du vill skicka samtidigt kika in mina andra annonser och spar på fraktkostnaden genom samfrakt.

Objektnr 645 955 234

Visningar 39

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

 

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Rosa opal

Slutar 27 okt 09:18

70 kr

Preciousstones

Borås, Sverige

4.9

Preciousstones

Företag

70 omdömen

Läs omdömen