Beskrivning

Upplev den magiska kraften hos denna exklusiva äggformade agatkristall – ett mästerverk från naturen som kombinerar skönhet och spirituell energi på ett unikt sätt. Varje kristall är omsorgsfullt formad för att framhäva agatens milda mönster, vilket gör varje exemplar helt unikt. Agat är känd för sina lugnande och balanserande egenskaper, perfekt för att skapa inre frid och stabilitet i ditt liv.

Skickar alltid min kristaller renade.
Tänk på att naturliga inklusioner, bergrester och oregelbundenheter förekommer i natursten.

Längd: 3 cm
Bredd: 2,3cm
Vikt: 22 gram

* Information om Agat
Agat lär balansera och skapa harmoni mellan kropp, själ och sinne. De sägs rena och stabilisera auran och där den även kan eliminera negativa energier. Agat sägs även kunna förbättra din koncentrations- och uppfattningsförmåga. De lär lugna inre sår och spänningar i kroppen, och kan skapa en känsla av trygghet. Vilka dröm kristaller!

Egenskaper hos Agat
-Kan skapa harmoni mellan kropp, själ och sinne
-Lär rena och stabilisera auran
-Sägs eliminera negativa energier
-Lär lugna inre sår och spänningar i kroppen

Användningsområde för Agat
Agat sägs skapa sinnesro och förbättra koncentrationen och kan därav vara lika användbar under meditation som intill skrivbordet för arbete och studier. Att bära agat med sig under dagen sägs skapa en trygg, harmonisk och lugn tillvaro.

Trumlad agat lär passa för att skapa eget kristallnät men också kristallvatten och kristallelixir. Det sägs att dess fina egenskaper sedan finns att ta del av i de drickbara vattnet och i till exempel egengjorda oljeelixir och rollers.

Det finns ett flertal olika agater, där deras färger och egenskaper kan skilja sig från varandra. Det finns bland annat trumlade stenar, touchstones och skivor samt formade agater. Några av våra egna favoriter är botswanaagat, mossagat och holly blue agat

Samfraktar gärna om ni hittar fler favoriter i mitt sortiment

Objektnr 644 832 005

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 29 sep 19:40

Högkvalitativ kristall i Agat äggformad

Utropspris

|0 Bud

72 kr

Slutar om

Lovecrystals

Bromma/Stockholm, Sverige

5.0

Lovecrystals

Verifierad

Toppsäljare

473 omdömen

Läs omdömen