Beskrivning

Lila Mica-kristallen – en juvel av naturens underverk som förgyller varje ögonblick med sitt fantastiska skimmer. Denna högkvalitativa kristall, med sina djupa, hypnotiska lila nyanser, fångar och reflekterar ljuset på ett sätt som skapar en magisk atmosfär var den än placeras. Perfekt för både samlare och inredningsentusiaster, Lila Mica är inte bara en prydnad, utan en källa till inspiration och positiv energi.

Föreställ dig hur denna kristall, med sina gnistrande ytor, förvandlar ditt hem till en oas av lugn och skönhet. Varje blick på den påminner dig om naturens kraft och mystik, samtidigt som den sprider en lyxig känsla i rummet. Ge dig själv eller någon du älskar denna extraordinära gåva – en kristall som symboliserar både elegans och andlig balans.

Lila Mica är mer än bara en kristall; det är ett konstverk som förhöjer din vardag och berikar din själ. Upplev dess magnetiska dragningskraft och låt dess strålande skönhet bli en ovärderlig del av din tillvaro.

Vikt: 28 gram
Höjd: 1 cm
Längd: 4 cm
Bredd: 3 cm

Lika skimrande på båda sidorna av kristallen blå
Skickar alltid min kristaller renade.
Tänk på att naturliga inklusioner, bergrester och oregelbundenheter förekommer i natursten.

* Lila Mica

Lila glimmer Mica anses vara en övergångssten, som hjälper till att underlätta och smidiga övergångar i livet. Det sägs vara till hjälp för att skapa medvetenhet om känslomässiga obalanser, och kan bidra till att skapa en känsla av balans och lugn.

Chakran; Alla

Tros öka riktning och tydlighet. En kristall för motivation och engagemang. Förknippas med känslor av upprymdhet, glädje och förtjusning - speciellt när det används under meditation.

Metafysiska traditioner:
Förknippas med att skapa balans och harmoni till kropp, sinne och själ. Sägs stabilisera humöret och minska intensiva känslor. Uppmuntrar inre ljus och andestyrka.

Coola fakta: Purple Mica är också känt som ett ”arksilikat”-mineral. Vilket betyder att det bildas i hundratals oblattunna lager. Detta ger kristallen dess fantastiska reflekterande yta. Lila glimmer finns ofta som inneslutningar i Lepidolite - vilket bidrar till stenens lila/rosa nyanser och gnistra.

Samfraktar gärna om ni hittar fler favoriter i mitt sortiment.

Objektnr 644 158 543

Visningar 36

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Mån 23 sep 20:43

*Wow Kristall i Palm storlek i Lila Mica shiney

Utropspris

|0 Bud

159 kr

Slutar om

Lovecrystals

Bromma/Stockholm, Sverige

5.0

Lovecrystals

Verifierad

Toppsäljare

464 omdömen

Läs omdömen