Beskrivning

LEGO Friends Heartlake Shopping Mall 41058. Säljes komplett med alla delar och minifigurer. Instruktioner medföljer. Alla bitar borde vara med , ingenting som saknades när det byggdes samt plockades isär och sorterades. Reserverar mig för mänsklig faktor och lämnar inga garantier . Utrangerad produkt och priset på nätet har stigit upp till över 6 tkr. Bitarna är sorterade och alla är med enligt min kontroll. Reserverar mig för mänskliga misstag .
LEGO Friends - Heartlakes galleria innehåller 1120 delar. Passar för barn 7-12 år.

Åk till Heartlakes galleria och ha kul med tjejerna! Stephanie och Emma kör sin nya cabriolet och ser fram emot en dag full av mode. Kolla in sportaffären och prova en klänning i bröllopsbutiken. Gå sedan till restaurangtorget och ät en bit pizza innan du kopplar av på spa med Sophie. Ta några bilder i fotoautomaten och kliv sedan upp på catwalken för att delta i modevisningen till förmån för djurräddning i djungeln, medan diskjockeyn spelar skivor. Puh – vilken dag! Innehåller fyra minidockor: Stephanie, Emma, Sophie och Julian samt Emmas hund Lady.

Legot är i gott begagnat skick. Levereras nedplockad och sorterad tillsammans med manual och alla bitar.. Originallåda finns inte.
Manualen har ordinarie slitage märke.

Allmänna villkor:
- Varan skickas senast 48 timmar efter inbetalningen
- Inbetalning önskas inom 48 timmar efter auktionen är avslutad.
- Frakt bokas via Tradera eller billigaste annan alternativ . Inga påslag tas för förpackning.
- Efter varan lämnas in hos postombud kan säljaren inte styra leveranstid och därmed inte ansvara för eventuella förseningar.
- Samfrakt tillämpas vid fler köp.

Objektnr 648 520 600

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

 

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

LEGO Friends Heartlake Shopping Mall / Heartlakes galleria -41058, äldre utgåva

Slutar 18 nov 17:35

650 kr

Nelly_72

Malmö, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

482 omdömen

Läs omdömen