Beskrivning

LEGO Friends 41686 - Magisk Akrobatik. En rolig lekset med en cirkusvagn, en akrobatisk ring och en häst. Perfekt för barn som älskar att låta fantasin flöda!

Ihopbyggt nedmonterat igen. Mycket bra skick, manual endast använd när setet byggdes, jättebra skick. 100% komplett med alla bitar och minifigurer, dock ingen kartong.

Skickar detta spårbart med Postnord! Skulle det ändå hända något under leveransen ansvarar jag inte. Skickar det när jag har fått betalt. Ska du hämta det på plats behöver jag veta det i förväg!

Ångerrätt:
Du har rätt att ångra ditt köp innan du har betalat och skicka en begäran om att häva köpet. Jag har dock ingen skyldighet att göra det! Ett bud är bindande! Jag accepterar inte att du ångrar dig när du har betalat och när jag har skickat iväg det.

Har du frågor/funderingar eller om du vill ha fler bilder hör av dig så återkopplar jag snabbt!

Kolla gärna in mina andra annonser! Börja tidigt med julklapps shoppingen!

Har du vunnit flera av mina auktioner? Grattis! Då erbjuds du samfrakt i den mån den går! Vänligen hör av dig till mig efter vunna auktioner, men INNAN du betalar, så kollar jag samfrakt innan betalning görs, så du det hur mycket fraktpengar du behöver betala! Jag erbjuder samfrakt bara det inte överträder maxvikt och maxmått!

Lycka till med budgivningen! :)

Objektnr 647 443 955

Visningar 14

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

LEGO Friends 41686 - Magisk Akrobatik

Slutar 12 okt 19:54

Utropspris

0 Bud

60 kr

Kickipicki

Gävle, Sverige

5.0

Kickipicki

Verifierad

12 omdömen

Läs omdömen