Beskrivning

LEGO Capodanno Cinese 80105 kinesiskt nyår tempelKinesiskt nyår – tempelmarknad,1664 delar,2020, ( oanvänt )Obrutna förpackningar.( paketet kanske lite slitage se bilder för egen bedömning).

Artikelmått LxBxH48,2 x 38,1 x 7,6 centimeters

En fantastisk byggleksak att leka med och visa upp
Den här super-leksatsen bjuder in till roligt och utmanande byggande och obegränsad lek. Den är också en färgsprakande vacker prydnad.
Återskapa det kinesiska nyårets dekorativa prakt och tempelmarknadens festliga firanden med detta unika LEGO® byggset (80105). En underbar present inför det kinesiska nyåret.Spektakulär modell att visa upp med alla lekmöjligheter!Ett vackert kinesiskt tempel, stånd med massor av färgglada LEGO grillrätter, godis, leksaker, vaser och degfigurer, plus 13 minifigurer och en bebisfigur – det finns så mycket som inspirerar till fantasifulla rollekar. Autentiska delar som ”Fu”-dekorationer, ”Best wishes”-rullar, röda kuvert och ”pappersväderkvarnar” lär barn om de kinesiska traditionerna. De älskar att skjuta upp fyrverkerierna och skapa en skuggteater!Fira den kinesiska kulturen!Denna LEGO samlarleksak med den kinesiska kulturen som tema är perfekt att visa upp och erbjuder en mängd olika byggutmaningar och lekmöjligheter för alla som är intresserade av kinesiska traditioner.
Njut av den speciella atmosfären på en kinesisk tempelmarknad med detta intrikat detaljerade LEGO® byggset för barn, utformat för att inspirera till festliga rollekar och för att stolt visa upp.
Detta LEGO® samlarset innehåller ett detaljerat tempel, skuggteater med dockor, stånd med grillrätter, godis, leksaker, vaser, degfigurer och fyrverkerier, plus 13 minifigurer och en bebisfigur som får marknaden att komma till liv.
”Fu”-dekorationer, ”Best wishes”-rullar, ”pappersväderkvarnar” och bullar med björnansikten är delar som är nya för januari 2020 och ger autenticitet. Detta set kan kombineras med setet LEGO® Lejondans (80104).
Detta LEGO® byggset med 1 664 delar är perfekt som nyårspresent till barn från 8 år som får en rolig, fördjupande byggupplevelse och många glada timmar med härlig lek.
Templet är 19 cm högt, 25 cm brett och 9 cm djupt – och med stånden och skuggteatern är denna kulturella leksak perfekt att visa upp under firandet av det kinesiska nyåret.
Sätt fart på barns fantasi med denna batterifria, pedagogiska leksak och uppmuntra dem att lära sig mer om en fantastisk kinesisk tradition när de återskapar realistiska scener från tempelmarknaden och skapar sina egna magiska berättelser.
Funderar du på att köpa denna nyårspresent till någon som är ny i LEGO® byggandets värld? Inga problem. Den innehåller steg-för-steg-instruktioner så att de kan bygga med självförtroende och ha roligt samtidigt som de är kreativa.
LEGO® samlarleksaker med kinesiska traditioner som tema är perfekta att visa upp och erbjuder en mängd olika fascinerande byggutmaningar och rolleksskoj för alla som är intresserade av den kinesiska kulturen.
Sedan 1958 har LEGO® byggklossar uppfyllt de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
LEGO® klossar är testade på alla möjliga sätt för att säkerställa att varje byggset uppfyller de högsta globala säkerhetsstandarderna, vilket innebär att din tempelmodell är lika robust som den är vacker att titta på.

Objektnr 644 761 620

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 29 sep 17:47

LEGO-80105 Capodanno Cinese kinesiskt nyår tempelKinesiskt nyår – tempelmarknad,

Utropspris

|0 Bud

1 500 kr

Slutar om

osama999

Skogås, Sverige

5.0

osama999

Verifierad

Toppsäljare

1 708 omdömen

Läs omdömen