Beskrivning

Oöppnad / förseglad (New & Sealed Box)!

LEGO® Star Wars 75302 "Imperial Shuttle" - klassisk Star Wars byggsats av samlarkaraktär lanserad 2021, oöppnad / förseglad! Fans kan spela upp spännande scener från den klassiska Star Wars™ trilogin med den byggbara modellen Imperial Shuttle (75302). Rymdskeppets eleganta design är vackert återskapad med LEGO® klossar, med öppningsbar minifigurcockpit, öppningsbart huvudutrymme med plats för 2 LEGO minifigurer, utfällbara vingar för flyg- och landningsläge, plus 2 knoppkanoner. Mellan lekäventyren blir det en cool uppvisningsmodell. Ytterligare produktbeskrivning finner du längre ner i annonsen. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

.
För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

.

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

.

Kompletterande produktbeskrivning - Den här grymma byggleksaken för barn innehåller också LEGO minifigurerna Darth Vader, imperieofficer och Luke Skywalker med ljussablar och en strålpistol.

Grymma gåvor
LEGO Koncernen har återskapat ikoniska rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Wars universumet sedan 1999. LEGO Star Wars är nu dess mest framgångsrika tema, med roliga, kreativa presentidéer för fans i alla åldrar.

  • Bygg en LEGO® klossversion av den eleganta Imperial Shuttle och återskapa scener från den klassiska Star Wars™ trilogin med denna actionspäckade byggleksak för barn (75302).
  • Innehåller 3 LEGO® minifigurer – Darth Vader och Luke Skywalker med varsin ljussabel och en imperieofficer med en strålpistol, plus handfängsel som tillbehör – för roliga, kreativa lekar.
  • Imperial Shuttle har öppningsbar minifigurcockpit, öppningsbart huvudfack med plats för 2 LEGO® minifigurer, fällbara vingar för flyg- och landningsläge, plus 2 knoppkanoner.
  • Den här grymma byggleksaken är den bästa födelsedagspresenten, julklappen eller överraskningen till barn och Star Wars™ fans från 9 år. Den är rolig att bygga och leka med på egen hand eller med vänner och familj.
  • Imperial Shuttle är 25 cm hög, 24 cm lång och 35 cm bred. Barn kan stolt visa upp sin skapelse i sitt sovrum mellan alla lekäventyr.

Objektnr 638 163 691

Visningar 756

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

LEGO Star Wars 75302 "Imperial Shuttle" - från 2021, Oöppnad / förseglad!

Pris

1 498 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

1 035 omdömen

Läs omdömen