Beskrivning

Trådlös anslutning till Apple CarPlay och Android Auto: Upplev sömlös trådlös anslutning med denna 7-tums skärm från Apple CarPlay. Njut av bekvämligheten med trådlös Apple CarPlay och Android Auto, vilket gör att du enkelt kan komma åt GPS-navigering, telefonkontakter, e-post, meddelanden, musik och mer samtidigt som du garanterar säker körning.
Röststyrning med Siri/Google Assistant: Ta full kontroll över din Apple CarPlay-upplevelse med integrationen av Siri/Google Assistant. Svara på samtal, spela musik och läsa meddelanden utan att behöva röra skärmen, ge bara dina röstkommandon. Dessutom ger de inbyggda stereohögtalarna på CarPlay-skärmen en förstklassig ljudupplevelse, vilket förbättrar din musikaliska njutning under resan.
GPS-navigering i realtid: Anslut din smartphone till Apple CarPlays bärbara skärm för omedelbar åtkomst till kartinformation i realtid. Njut av bekvämligheten med att alltid ha uppdaterad GPS-navigering utan behov av firmwareuppgraderingar. Håll dig skyddad från trafikstockningar, byt körfält enkelt och hitta bensinstationer i närheten för en smidig, stressfri körupplevelse.
?Enkel plug-and-play-installation?Installera enkelt CARabc Apple CarPlay-skärmen med den medföljande sugkoppshållaren och den självhäftande monteringen. Placera den enkelt på din instrumentbräda eller vindruta och ta bort den och förvara den bekvämt efter behov. Drivs av en cigarettändare med ett spänningsområde på 12–24 V, njut av bekvämligheten med sömlös integration och kompatibilitet i ditt fordon.
?Flexibel rotation/HD Mirror Link?Njut av friheten att enkelt rotera det dubbla DIN-bärbara skärmfästet på Apple CarPlay-bilstereo till önskad vinkel. Koppla bara in och starta för enkel installation. Upplev bekvämligheten med Apple AirPlay-spegelfunktionen, som gör att du enkelt kan ansluta din telefon till CarPlay-skärmen via WLAN och spegla dina favoritappar, foton och videor. Perfekt för att spegla filmer och underhålla passagerare på långa resor.

Objektnr 645 757 536

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Fre 25 okt 03:26

NY! Carplay bil display 7 tum trådlös Apple CarPlay och Android Auto

Pris

699 kr

tmux

ÅKERSBERGA, Sverige

4.9

tmux

Företag

Toppsäljare

862 omdömen

Läs omdömen