Beskrivning

OBS...
DRIV REM ÄR AV ...MÅSTE BYTAS ALLT ANNAT FUNGERAR..
Ett kassettdäck utrustat med olika funktioner och ett brusreduceringssystem för att stödja digitalt ljud.

Utrustad med Oatley badfunktion med infraröd fotosensor och roterande huvud.
Den infraröda fotosensorn känner av skillnaden i reflektivitet mellan den magnetiska delen av bandet och ledardelen, och det roterande huvudet roterar omedelbart för att utföra omvänd operation.
Det roterande huvudet kan spela in och spela upp åt båda hållen med samma huvud, så det är ingen skillnad i ljudkvalitet, och azimutjustering är möjlig i båda riktningarna.

Mekanismen är utrustad med en 2K-byte dedikerad mikrodator + 3 motorer (1 motor för kapstan, 1 motor för rulle och 1 motor för huvudrörelse) för pålitlig och stabil drift.

Ett stort svänghjul används för att få mjuk rotation.

Dynamiskt stabil ryggspänning upprätthålls av det nyutvecklade spänningsmekanismens dynamiska stabilitetsspänningssystem med nytt material Rulon.

Den är utrustad med ett dubbelt attrapphuvud för att eliminera spridningen av resprestanda vid tur och retur, vilket är ett problem i backdäck.
Båda sidorna av det roterande huvudet är utrustade med dummyhuvuden för att bibehålla korrekt tejpposition och uppnå stabil tejprörelse .

Ljudkretsen har en DC-konfiguration med endast två kopplingskondensatorer från ingång till utgång. Den huvudanslutna DC-konfigurationen förbättrar fasegenskaperna.
Dessutom är ljudsystemet, logikkretsen för varje displaykontroll och strömkretsen separerade från varandra för att förbättra ljudkvaliteten genom att minska påverkan.

Brusreduceringssystemet är utrustat med Dolby B/C och dbx.

Utrustad med en synkroniserad inspelningsfunktion kan du styra inspelningsstarten med spelarens start av uppspelningsenheten genom att kombinera den med en enhet med en synkroniseringsinspelningsterminal (som CD-84).

Den är utrustad med en tom sökfunktion som hittar början av en oinspelad del av ett inspelat band , kontrollerar uppspelningen till cirka tre minuter framåt, återgår till början av den oinspelade delen och utför inspelningsberedskap (REC/PAUSE).

Den är utrustad med en snabb återspolningsfunktion. Om du trycker på bakåtspolningsknappen efter inspelningen återgår den till läget där inspelningen startade och går automatiskt i uppspelningsstandby (uppspelning/paus).

Den är utrustad med en Auto Rec Mute-funktion som gör en 4-sekunders icke-inspelningsdel med en knapptryckning och spelar in automatiskt i standby.

Utrustad med en QMS (Quick Music Sensor) funktion som låter dig hoppa över 20 låtar före och efter.

Den är utrustad med en indexavsökningsfunktion som spelar huvuddelen av varje låt i 10 sekunder.

Utrustad med en minnesfunktion kan bandets position memoreras genom att trycka på minnesomkopplaren, och stoppa eller spela vid den positionen.

Du kan upprepa en låt genom att trycka på uppspelningsknappen två gånger.

Den är utrustad med en volym som kan styra utgång och hörlursutgång .

Den är utrustad med en stor display inklusive en peak hold-nivåmätare och 4-vägs digitalräknare.

Den är utrustad med ett Marantz-bussystem och kan fjärrstyras när den är ansluten till en modell utrustad med balansbussystem.

Tre dagar efter vunnen budgivning man borde avsluta sitt köp och jag packar noggrant med massa frigolit och förpackning material och skickar samma dag, men tar inte ansvar hur fraktbolag hanterar gods....

Objektnr 640 416 022

Visningar 172

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 4 aug 11:48

MARANTZ SD-64

Såld för

801 kr
Annonsen är avslutad

BEKI95

Norrköping, Sverige

4.9

BEKI95

Verifierad

Toppsäljare

773 omdömen