Beskrivning

Översatt av

Denver Bærbar DAB+ Radio (Sort)

Smart og brugervenlig DAB radio fra Denver til både DAB og DAB+.

Med denne smarte transportable DAB radio fra Denver har du let og hurtig adgang til både de traditionelle FM-kanaler med også de nye digitale DAB- og DAB+kanaler.

Fordelen ved de digitale kanaler er at det har udvidet antallet af radiokanaler og dermed er der kommet en række kanaler med et mere specifikt og skræddersyet indhold, så du lettere kan finde en radiostation der spiller det du har lyst til at høre.

DAB radioen giver dig mulighed for at huske 20 forskellige radiokanaler 10 FM-kanaler og 10 DAB-kanaler, så du let kan skifte mellem de kanaler du oftest hører uden at skulle søge dem frem hver gang.
Foruden højtalere, er der også en mini jack udgang på radioen, hvilket betyder at du kan koble høretelefoner til radioen, så du kan høre DAB-kanaler eller almindelig radio uden at forstyrre andre omkring dig.

Radioen har en teleskop antenne, der fungerer både som FM-antenne og som DAB-antenne. Det betyder at når den er slået sammen fylder radioen næsten ingen ting og er let at have med sig.

DAB radio som kan selvfølgelig kobles 220V via den medfølgende strømforsyning,kan også strømforsynes af 4 stk. AA-batterier, så du kan have den med i haven eller andre steder hvor der ikke er adgang til strøm (Batterier medfølger ikke).

Radioen er udført i stilrent sort farve og har digitalt display, samt RDS, der gør det let at indstille radiokanaler og se hvilken kanal der spiller i øjeblikket, da DAB radioen viser kanalens navn i displayet. DAB radioen har også et indbygget ur der automatisk stilles via DAB-funktionen, så det altid viser det korrekte klokkeslæt.

230V Strømforsyning medfølger.
Størrelse (BxHxD): 181 x 105,8 x 45 mm

Produktinfo:
Type: DAB+ radio
Farve: Sort
Feature 2: Kompakt og bærbar
Feature 1: 230V eller batteri
Brand: Denver

Sendes med BRING og skal hentes indenfor 7 dage.

Læs hele informationen, tak.

Fragt tillægges alle ordrer. Prisen på varen inkluderer en omkostning for pakkemateriale. Alle varer pakkes sikkert ind.

Betalingen skal ske straks, medmindre andet er aftalt. Betaler du ikke den vare du har “købt” eller budt på, vil du blive anmeldt (da det her sker ? gange der lægges en ordre og det er ikke OK). Husk at varen er købt brugt, med mindre andet står i annoncen.

Vi samlet fragt og håndterer indgående ordrer løbende. Sendes hurtigst muligt med BRING.

Fortrydelsesret

Ingen fortrydelsesret da der er tale om privat køb og derved ikke høre under EU købelov.

Traderas bud/køb er bindende i henhold til aftalen, dog er varerne også sat til salg på andre kanaler og der tages forbehold for at den kan være udsolgt og ordren annulleres fra sælgers side.

Tvist.

Hvis der er fejl eller mangler på varen, skal dette dokumenteres på video, som overføres med wetransfer. Det er desværre nødvendigt, da jeg indtil flere gange er blevet udsat for svindel i Sverige. Beklager på forhånd at det er sådan. Hvis der er påvist fejl og mangler på varen, sendes den retur via Traderas retursystem, da det er langt billigst for begge parter og pengene returneres via Tradera. Skriv gerne inden du begynder en tvist-sag.

Det er ikke nok at, du ikke kan lide den vare du modtager, da det er varen fra billederne du modtager og som er beskrevet i teksten.

Pakke ikke afhentet

Hvis du ikke afhenter din pakke, vil den blive returneret til os. Det samme gælder, hvis du har indtastet den forkerte adresse. Ønsker du at få den sendt ud igen, er du selv ansvarlig for en ny forsendelse, der er booket uden for Traderas system. Normalt dyrere. Hvis vi ikke kommer i kontakt med dig inden for 3 uger, vil varen/varerne vende tilbage til os, og vi kan sælge den igen.

Uafhentet pakke tæller ikke som fortrydelse. HUSK at en BRING pakke står hos pakkeudlevering i 7 dage.

Objektnr 648 247 971

Visningar 49

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

 

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Denver Bærbar DAB+ FM Radio (Sort)

Slutar 15 nov 20:05

183 kr

HenrikP1971

Esbjerg, Danmark

4.7

HenrikP1971

Verifierad

91 omdömen

Läs omdömen