Beskrivning

Hög kraft och effektivitet: Vår insektsavstötande enhet, baserad på smarta fysiska principer, sänder ut ultraljudsvågor som gör loppor, myror, myggor och löss så obekväma att de snabbt flyr. Den är helt ofarlig för både människor och husdjur, så du kan använda den med gott samvete.

100 % kemikaliefritt: Vårt inomhus- och utomhusmyggmedel är helt giftfritt och luktfritt, vilket gör det säkert och behagligt för både dig och dina husdjur. Eftersom det fungerar utan starka dofter, kan dina husdjur känna sig bekväma medan de skyddas från fästingar och andra insekter.

Lätt att använda: Vår skadedjursbekämpningsenhet är enkel och smidig att använda – den fästs som ett vackert smycke på ditt husdjurs halsband. Allt du behöver göra är att slå på den och låta den sköta resten! Inga insekter kommer att störa dig eller dina husdjur längre.

Uppladdningsbar: Vårt kattlopphalsband laddas på bara en timme och skyddar sedan dina husdjur hela dagen! Utrustat med en USB-strömadapter kan det enkelt laddas via dator eller mobil, och de blå blinkande varningslamporna gör nattpromenaderna tryggare.

Bärbar och praktisk: Denna elektroniska skadedjursbekämpare är både kompakt och lätt, vilket gör det enkelt att ta med fästing- och loppbekämpning var du än går. Det är ett perfekt verktyg för hundar och katter av alla storlekar!

Objektnr 648 376 643

Visningar 7

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

 

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ultraljudsskydd Mot Loppor Och Fästingar För Husdjur

Slutar 24 okt 07:49

Utropspris

0 Bud

80 kr

PopCultureShop

Skövde, Sverige

5.0

PopCultureShop

Verifierad

24 omdömen

Läs omdömen