Beskrivning

Upptäck Oändliga Möjligheter med Magnetiska Byggklossar!

Ge ditt barn en värld av kreativt och pedagogiskt lekande med våra magnetiska byggklossar. Perfekt för att stimulera fantasi och motoriska färdigheter samtidigt!

Våra magnetiska byggklossar erbjuder oändliga byggmöjligheter där barnen kan skapa allt från torn och fort till fantasifulla världar. Dessa klossar är inte bara roliga utan fungerar även som ett pedagogiskt verktyg, vilket gör dem idealiska för att lära ut matematik och naturvetenskap på ett lekfullt sätt. Barn kan enkelt visualisera geometriska former och förstå begreppet volym genom att bygga och experimentera med klossarna.

Klossarna är lätta att plocka isär och sätta ihop, vilket gör det enkelt för barn att ändra sina konstruktioner och skapa något nytt. De är tillverkade av robust plast och magnet, designade för att tåla långvarigt lekande. De färgglada och attraktiva klossarna fångar barnens uppmärksamhet och gör leken ännu roligare.

Dessutom hjälper dessa byggklossar till att förbättra barns finmotorik och koordination, vilket är avgörande för deras utveckling. Använd dem som ett verktyg för att förklara grundläggande matematiska och vetenskapliga begrepp på ett sätt som är både engagerande och förståeligt för barn.

Specifikationer:
- Material: Plast, magnet, CE-märkt
- Antal Delar: 58
- Rekommenderad Ålder: 3+
- Säkerhet: Innehåller smådelar, ej lämplig för barn under 3 år

Ge ditt barn möjligheten att utforska, skapa och lära med våra magnetiska byggklossar. Beställ idag och förvandla varje dag till ett spännande byggäventyr!

Magnetiska byggklossar, pedagogiska leksaker, kreativa byggleksaker, utveckla motoriska färdigheter, leksaker för matematik och naturvetenskap, CE-märkta byggklossar.

Objektnr 645 770 877

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ons 2 okt 09:03

Magnetiska Byggklossar - 58 Delar för Kreativt Byggande - Magneter

Ledande bud

|

5 kr

Slutar om

Otego

Umeå, Sverige

4.9

Otego

Företag

Toppsäljare

5 399 omdömen

Läs omdömen