Beskrivning

Iconic London
Prep-Set-Glow
Variant: Original
120 ml fullsize produkt
Värde: 389kr
Givetvis oöppnad

Denna fantastiska spray, med flera användningsområden, kan användas för att förbereda huden innan du applicerar makeup, för att fästa en färdig look eller för att ge en strålande glans till ett osminkat ansikte.
Denna mirakelspray har extrakt av gurka och kamomill som ger dig en utomordentlig glans. Som om det inte vore nog är den också rik på antioxidanter, grönt te och E-vitamin som hjälper till att vårda din hud och inte att förglömma koffein som kan hjälpa till att bekämpa mörka ringar runt ögonen. Denna hjälteprodukt kommer att göra din hud vitaliserad och strålande.

Original: En perfekt champagneglans som gör alla hudtoner strålande och glänsande.

Tack för visat intresse :) Jag samfraktar mer än gärna , men inom 7 dagar om vi inte kommit överens om annat. Vänligen kontrollera INNAN betalning att adressen stämmer. När jag packat ditt paket så tar jag foto på hur jag packat och skickar till dig via Traderas meddelande alternativt mejl. De paket som ryms i postlådan filmas även då jag postar. Observera att Postnords varannan dag utdelning fördröjer ditt paket någon dag beroende på när i systemet det postas. Varannan vecka delas paket ut tisdag och torsdag. Andra veckan måndag, onsdag samt fredag. Du kan se utdelningsdagar till ditt postnummer på Postnords hemsida. Postfilm skickas till din registrerade mejl. Vid spårbar frakt får du en spårningslänk, foto på packningen samt kvitto på inlämnat paket. Efter denna hantering så slutar mitt ansvar som säljare och övergår till fraktbolaget.
Läs gärna även min presentation för övrig info.

Objektnr 646 822 162

Visningar 42

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

 

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Nytt! ICONIC LONDON Prep-Set-Glow Original 120 ml Fullsize (389kr)

Slutar 18 okt 21:46

Utropspris

0 Bud

100 kr

Änglaholm

Ängelholm, Sverige

5.0

Änglaholm

Verifierad

Toppsäljare

3 648 omdömen

Läs omdömen