Beskrivning

Blueair Joy S är en liten, kompakt och lättskött luftrenare som passar perfekt i mindre rum (upp till 17 m²) som sovrum, hemmakontor, barnkammaren etc.

Denna luftrenare suger in smutsig luft runt hela luftrenaren och blåser ut ren luft uppåt och det gör att den är enkel att placera var du vill i rummet. Den tar väldigt liten plats och passar bra i rum där du inte har så stora ytor att ställa saker på.

Den är tyst och stör inte om du har den i sovrum, barnkammare etc.

Enkel att använda
Du startar, stänger av och styr fläkthastigheten med touchknappen på ovansidan av luftrenaren. Lampan i touchknappen visar också när det är dags att byta filter. Filterbyte rekommenderas ungefär var sjätte månad.

Detta är en perfekt luftrenare för dig som inte vill krångla med att koppla upp maskinen via wifi eller appar utan bara vill njuta av ren luft på enklast möjliga vis.

Filtren fångar alla typer av partiklar
Joy S är utrustad med Blueairs världsledande filterteknik och levereras med ett förfilter av tyg och ett avancerat kombinationsfilter.

Filtren renar luften från i princip alla luftburna partiklar som pollen, damm, djurallergener, mögelsporer, allergener, virus och bakterier. Kolet i huvudfiltret reducerar även en del rök, lukter, gaser och VOC:er.
Om du har stora problem med gaser, rök eller lukter rekommenderar vi dock att du köper en luftrenare med en högre kapacitet och som har kolgranulat i filtret för bästa resultat.

Blueair’s HEPASilent™ filtreringprocess renar 99,97% av alla luftburna partiklar, ner till 0,1 mikrometer i storlek. HEPASilent-tekniken kombinerar det bästa av elektrostatisk och mekanisk filtrering.

Filterbyte rekommenderas ungefär var 6-12 månad.

Färgade förfilter för personlig design
Luftrenaren levereras med ett förfilter i färgen Dark Shadow. Förfiltret fångar upp stora partiklar som damm, hår och liknande och det gör att huvudfiltret får en längre livslängd.

Förfiltret dammsugs av eller tvättas i maskintvätt (40°C) när det blir smutsigt.

Joy S luftrenaren går även att använda helt utan förfilter om du vill och den har då en matt, vit finish som ger den ett exklusivt utseende.

Förfiltren finns i fem olika färger, ett följer med på köpet och de andra kan köpas som tillbehör.

Mycket låg energiförbrukning
Denna kompakta luftrenare ger dig massor av ren luft från första stund. Låg energiförbrukningen (1,5 W på fläkthastighet 1) gör att den bara använder hälften så mycket energi som en liten LED-lampa. Luftrenaren är även certifierad av Energy Star.

Sammanfattning
Upp till 5 luftväxlingar per timme i ett rum upp till 17 m² (CADR 222 m³/h)
Lämplig för mindre rum
Låg energiförbrukning
Tyst
Tre fläkthastigheter
Filterbytesindikator
Enkel hantering och underhåll
Förfilter av tyg i fem olika färger (tillbehör)
Effektivt kombinationsfilter
Tredjepartstestad av AHAM och Energy Star

Nytt filter behövs. Fungerar felfritt. Avhämtning gäller, skickas inte.

Objektnr 644 828 888

Visningar 47

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 22 sep 22:12

Blueair Luftrenare

Utropspris

|0 Bud

750 kr

Slutar om

Anna93_

Björnlunda, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

135 omdömen

Läs omdömen