Beskrivning

Hej! Jag säljer mitt älskade IKEA Galant skrivbord och vill dela lite av min historia med det. När jag började plugga på universitetet behövde jag en bra arbetsplats hemma, och detta skrivbord blev snabbt en favorit.

Varför jag älskar det här skrivbordet:

Höj- och sänkbar funktion: Det är superenkelt att justera höjden på benen, vilket har varit en räddning för både långa pluggpass sittandes och när jag velat stå upp och få lite energi.

Stor yta: Med sina 160x80 cm har jag alltid haft gott om plats för dator, anteckningar och kaffekopp. Perfekt för att hålla ordning under intensiva studieperioder.

Stabil och pålitlig: Trots att jag haft det länge har skrivbordet alltid varit stabilt och hållit för allt från datorer till böcker och annat pluggmaterial.

Funktioner:

Höjdjusterbara ben: Du kan enkelt justera höjden med en insexnyckel för att få perfekt ergonomi.

Robust och hållbar: Stark stålram som klarar upp till 60 kg.

Modern design: Snygg och minimalistisk design som passar in i de flesta rum.

Skrivbordet är i riktigt bra skick och letar nu efter ett nytt hem där det kan fortsätta vara en pluggkompis för någon annan. Om du letar efter ett praktiskt och snyggt skrivbord är detta perfekt för dig!

Endast upphämtning. Skicka ett meddelande för pris och detaljer. Hoppas att det kan hamna hos någon som uppskattar det lika mycket som jag har gjort!

Objektnr 644 835 987

Visningar 49

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tis 15 okt 23:53

IKEA Galant skrivbord (160x80 cm)

Pris

499 kr

Hämtas i

Shokoff

Lund, Sverige

Verifierad

Läs omdömen