Beskrivning

Frimärke: Napoleon III – 30 c

- Skick:- skicket är Enligt bilder, Se noga bilder för egen bedömning.

Jag har nyligen ärvt en fin samling så är inte någon expert, Bilderna ger den bästa beskrivningen sv detta frimärke , studera dem noga eller rådgör med en expert innan du lägger bud.

**Returer:**
Retur accepteras självklart om frimärket inte överensstämmer med bilderna. Men var medveten om att viss nyansskillnad kan upplevas i verkligheten från vad du ser på din skärm, beroende på individuella skärminställningar och ljusförhållanden. Bilderna är tagna med en iPhone.

**Fraktalternativ:**

1. **18 kr (ej spårbart):**
Väljer du detta alternativ skickas brevet med vanligt frimärke utan spårning. Observera att detta innebär att jag inte kan ta ansvar för brevet efter att det har postats, och det är på egen risk om brevet skulle komma bort eller skadas under transporten.

2. **51 kr (spårbart):**
Detta alternativ ger en tryggare frakt där du kan följa brevet hela vägen. Jag rekommenderar detta alternativ för att säkerställa att frimärket inte kommer bort eller skadas under transporten.

**Internationell frakt:**
kontakta mig så räknar jag ut fraktkostnad.

Har du frågor eller vill ha fler bilder? Hör gärna av dig! Jag säljer fler frimärken från en ärvd samling och tar gärna emot rimliga prisförslag.

Tack för ditt intresse!

Objektnr 645 399 431

Visningar 6

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tis 22 okt 01:59

Frankrike | 1863 | Napoleon lll | 30c | Yvert 30

Pris

200 kr

LilysTreasureBox

Täby, Sverige

4.9

LilysTreasureBox

Verifierad

Toppsäljare

327 omdömen

Läs omdömen