Beskrivning

Deutche Reich 1872 - 18 Kreuzer frimärke
Mi 28, ( ovanligare versionen med Stor Sköld)

**Huvudegenskaper och Skick:**
* Frimärket oanvänt
* tidigare fastsatt (del av fastsättare lämnats kvar på märket)**
* litet ”tunt” område synligt endast vid noggrann inspektion mot starkt ljus**
* Färg:-ljusbrun
* Katalognummer: ~ Michel 28
* Katalogvärde: ~ Cirka €2,800 ($3,000) för felfritt

**Ytterligare Skickanteckningar:**
Frimärket är i väldigt fint skick. Men Det finns ett litet ”tunt” område, som du kan se på bilden av baksidan nära kanten av bröstskölden, Detta tunna område är endast synligt från framsidan om det granskas väldigt noggrant mot starkt ljus.

**Fastsättare kvar:** Fastsättare på detta frimärke har medvetet behållits för att bibehålla frimärkets ursprungliga skick. Dess borttagning är upp till köparen , med respekt för individuella preferenser och expertis.

Vänligen inspektera bilderna noggrant innan köp . Det som visas på bilderna är märket du får. Jag är inte någon expert, så viktigt att du gör en egen bedömning av skicket utifrån bilderna . Och Tveka inte att ställa så frågor du behöver för att kunna fatta ett välgrundat beslut. Frimärket du får är exakt det som visas på bilderna.

**Fotografiskt förbehåll:** Var medveten om att färgrepresentationen kan skilja något i verkligheten på grund av fotografering med en iPhone. Och även vilka skärminställningar du har på din skärm. Försöker att färgerna ska överstämmer så nära som möjligt med frimärket, Har tyvärr ingen möjlighet art scanna frimärken.

**Fraktmetod:**
Observera att Det här frimärket skickas endast med Rekommenderat brev, som inom Sverige kostar 97 kr . Detta säkerställer en trygg , spårbar och tillförlitlig leverans av detta värdefulla frimärke.
Jag kommer inte att skicka det med vanligt porto, så om du inte vill betala för rek, så köp inte detta frimärke. Det är för bådas trygghet jag endast skickar detta med rek

**Returer:**
Jag accepterar såklart returer om varan aviker från annons/bilderna ( förutom viss färg skillnad i verkligheten från vad du ser på din skärm, pga iphone bilder och olika skärminställningar vilket jag nämnt) tyvärr har jag ej tillgång att scanna frimärket.
Granska noggrant frimärkets skick och inspektera bilderna innan köp

Tveka som sagt inte att ställa frågor om du vill ha mer information om detta frimärke . Jag har nyligen ärvt en mycket fin och stor samling, är absolut ingen expert, försöker lära mig och beskriva så gott jag kan, och baserar mina priser på liknande försäljningar, så om något pris känns för högt är du välkommen att ge ett eget prisförslag. Jag accepterar dem allra oftast om de är rimliga.

Tar även tacksamt emot tips om något är felaktigt beskrivet eller något jag borde tillägga i annonsen!

Tack för att du besökte min butik och för visat intresse av detta fina frimärke!

Objektnr 640 310 497

Visningar 20

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 3 aug 03:05

Tyska Riket, Deutche Reich 1872 - 18 Kreuzer frimärke (Mi 28)

Pris

3 500 kr
Annonsen är avslutad

LilysTreasureBox

Täby, Sverige

4.9

LilysTreasureBox

Verifierad

Toppsäljare

327 omdömen