Beskrivning

Nu har du chansen att förvärva en vacker bit kamerahistoria – en Yashica Minister-700! Detta är en klassisk mätarsökarkamera från 1960-talet, känd för sin robusta konstruktion och pålitliga prestanda. Perfekt för samlare eller för dig som älskar retrofotografering!

Kameran:
Yashica Minister-700 är utrustad med en skarp Yashinon 45mm f/2.8-lins och en ljusstark mätsökare. Kameran erbjuder halvautomatisk exponeringskontroll (manuell bländare med matchande nål för exponering), vilket ger full kreativ frihet för fotografer som vill experimentera med olika inställningar. Denna modell är känd för sin pålitlighet och enkla hantering, vilket gör den idealisk både för nybörjare och erfarna fotografer.

Skick:
Kameran är i mycket fint skick för sin ålder, med minimala tecken på slitage. Optiken är ren och klar utan repor eller mögel, och mekaniken fungerar som den ska. Den inbyggda ljusmätaren är testad och fungerar bra, vilket gör att du enkelt kan hitta rätt exponering.

Tillbehör:
Denna Yashica Minister-700 kommer med sitt originalfodral, som också är i bra skick och ger ett extra lager skydd vid transport och förvaring.

Inkluderar:

Yashica Minister-700 mätarsökarkamera
Original Yashica-fodral

Ett utmärkt tillfälle att äga en vintagekamera i utmärkt skick, perfekt för retroentusiasten eller samlaren!

Objektnr 643 848 016

Visningar 143

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 15 sep 15:14

Yashica Minister-700 med Originalfodral - Klassisk Mätarsökarkamera i Fint Skick

Slutpris

|

300 kr

Auktionen är avslutad

dazedandconfused vann auktionen