Beskrivning

Här har vi en Agfa Optima Sensor Flash! Den har det bästa objektivet för hela Sensor-serien: Solitar S 1:2.8/40. Bilderna som denna kamera tar är på riktigt hög nivå och sökaren är svår att inte se igenom! Det är nog en av de ljusaste sökare som finns i någon kamera.

Kameran är tämligen unik. Det mest uppenbara är kanske med denna den stora blixten som sitter på toppen och designen med djärva vinklar och former, men den har också några fina mekaniska finesser – exempelvis används den vanliga filmframdragaren även när filmen rullas tillbaka om man trycker in en knapp på ovansidan. Tack vare luckan som öppnas i botten när baksidan öppnas kan filmen enkelt stoppas in, samtidigt som kameran kan vara så pass kompakt som den är.

Här kan du läsa mer om hur en annan ägare av denna kameramodell förälskades i den:
https://www.35mmc.com/27/11/2020/agfa-optima-sensor-flash-review/

Några viktiga anmärkningar på kamerans funktion: Jag har inte fått blixten att utlösa, slutaren lämnar ett litet hål när en bild är tagen och fokusringen saknar sin gummiring.

Kolla gärna in mina övriga annonser! Jag har mycket fotografisk utrustning till salu! Exempelvis ett syskon till denna kamera, Agfa Optima Sensor 1035

Objektnr 644 691 332

Visningar 46

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 22 sep 09:41

Agfa Optima Sensor Flash – Ingen vanlig kompaktkamera! (renoveringsbehov)

Utropspris

|0 Bud

49 kr

Slutar om

Gustulf

Karlskrona, Sverige

5.0

Gustulf

Verifierad

Toppsäljare

469 omdömen

Läs omdömen