Beskrivning

Tilgin HG2332 Router komplett med;

Nätverkskabel
Strömadapter
Bruksanvisning
Licens

Tilgin HG2332-routern är en trådlös dubbelbandsrouter som stöder både 2,4GHz och 5GHz frekvenser. Den har fyra Gigabit Ethernet-portar för trådbundna anslutningar och stöder avancerade nätverksprotokoll som IPv6, VPN och QoS. Routern innehåller även avancerade säkerhetsfunktioner som WPA/WPA2-kryptering och en inbyggd brandvägg. Enheten har en snygg design och kan enkelt ställas in med Tilgins webbgränssnitt.

HG2332 är en router tillverkad av företaget Tilgin som gör att flera enheter kan ansluta till ett nätverk och kommunicera med varandra. Det fungerar genom att ta emot datapaket från enheter och vidarebefordra dem till sin avsedda destination. Routern tilldelas en unik IP-adress 192.168.1.1, som fungerar som dess identifierare i nätverket.

För att komma åt routerns inställningar och konfigurera dess funktioner kan användare logga in med en webbläsare och deras admin och admin. När användarna väl är inloggade kan de anpassa olika inställningar som nätverksnamn, lösenord och säkerhetsprotokoll. De kan också ställa in föräldrakontroller, prioritera bandbreddsanvändning och övervaka nätverksaktivitet.

Objektnr 647 993 766

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

 

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tilgin HG2332 Router

Slutar 28 okt 14:46

Utropspris

0 Bud

90 kr