Beskrivning

Dovado Tiny (TRN) Mobile Broadband Router. P/N: 6.6291103270306. S/N: 164618545A.

Dovado Tiny – specifikationer
Nedan hittar du produkt- och manualspecifikationerna för Dovado Tiny.

Dovado Tiny är en router som erbjuder användare möjligheten att dela en internetanslutning på ett enkelt och pålitligt sätt. Den är kompakt och lätt att installera, vilket gör den idealisk för både hemmet och för företag.

Med Dovado Tiny kan användare ansluta flera enheter samtidigt till internet via en enda internetanslutning. Den har en hög överföringshastighet, vilket möjliggör snabb och smidig surfning och nedladdning av filer.

Denna router är också utrustad med säkerhetsfunktioner, inklusive en brandvägg och kryptering av trådlös anslutning, vilket skyddar användarnas nätverk mot obehörig åtkomst och potentiella hot.

Dovado Tiny är kompatibel med olika internetanslutningar, inklusive bredband via fiber, DSL och kabelinternet. Den kan också användas som en trådlös accesspunkt för att förstärka befintliga Wi-Fi-nätverk.

Routerns användargränssnitt är intuitivt och lätt att navigera, vilket gör det enkelt för användare att konfigurera och hantera sina nätverksinställningar.

Dovado Tiny är en pålitlig och mångsidig router som erbjuder enkel och stabilt internetuppkoppling. Oavsett om det är för hemmabruk eller för företaget, kan den tillfredsställa behoven hos användare som söker en effektiv lösning för att dela sin internetanslutning och ansluta flera enheter till nätverket.

Objektnr 645 560 967

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ons 23 okt 08:53

Dovado Tiny (TRN) Mobile Broadband Router

Pris

175 kr

Mio1960

västerås, Sverige

5.0

Mio1960

Verifierad

27 omdömen

Läs omdömen