Beskrivning

INKALLNING - ÄR SÅ MYCKET MERA AV MEMECA MOHLIN (2002) / oläst ex.

Beskrivning:
“Inkallning är så mycket mera” av Memea Mohlin är en ovärderlig guide för hundägare som vill förbättra kommunikationen och relationen med sina hundar. Boken går djupare än den grundläggande inkallningsträningen och handlar om ömsesidig respekt, kommunikation och inlärning som skapar en stark och varaktig relation mellan människa och hund.

Memea Mohlin, med sin gedigna erfarenhet av arbete med hundar, delar här med sig av sina insikter och metoder för att få hunden att inte bara lyda, utan också förstå och vilja samarbeta. Hon betonar vikten av att hunden ska känna tillit och vilja komma när den blir kallad, vilket är avgörande för både säkerhet och samarbete i vardagen.

Denna bok är ett måste för hundägare som vill skapa en djupare förståelse och starkare band med sina hundar, oavsett om det handlar om en valp eller en vuxen hund.

Inbunden bok. Bilda Förlag 3:4 uppl. 2002. 164 sidor.

Boken är oläst ex. och i fint skick skick. För egen bedömning av skicket, se bilder.

Köparen betalar frakten enligt postens avgifter. Jag skickar varan efter att pengarna syns på mitt konto. Jag samfraktar, kontakta mig gärna INNAN du betalar objekten för att få fraktkonstnaden ändrad om jag inte har redan ändrat den. Jag kan också samfrakta längre tid än 3-7 dagar om du meddelar mig. Med reservation för att portot kan bli högre. Pris för emballage, hantering ingår i fraktpriset. Betalningsinfo kommer med Traderas vinnarmail.

OBS! För internationella köpare kan frakten bli högre!

For international buyers shipping can be higher!

Lågt utropspris så lycka till med buden.

Objektnr 648 122 992

Visningar 9

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

 

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

INKALLNING - ÄR SÅ MYCKET MERA AV MEMECA MOHLIN (2002) / oläst ex.

Slutar 18 okt 19:27

Utropspris

0 Bud

19 kr

Ravefi

Göteborg, Sverige

5.0

Ravefi

Verifierad

Toppsäljare

3 798 omdömen

Läs omdömen