Beskrivning

IDW Publishing. 351 sidor. 1:a utg, 2014. Nyskick. Albumet är i ett komplett nyskick, oläst (sånär som på ytliga märken på framsidan av skyddsomslaget, men inget som påverkar i övrigt). Unikt köptillfälle, denna seriesvit är en US import och går ej att få tag på i Sverige.

Innehåll
:

Fjärde volymen av "The Complete Steve Canyon" inleds med att Steve, som nyutsedd överste, tar med sig jetåldern till staden Indian Cape - samtidigt som de infödda är ute efter en gammal väns skalp! Kan Steve och nya sidekick Pipper the Piper hitta ett sätt att stilla en hel stads vrede? Canyon möter gamla vänner under hela 1953 och fram till 1954: Prinsessan Snowflower, den upprörda Dogie Hogan och ledaren för ett gäng huliganer till häst. Naturligtvis finns det tjejer, tjejer, tjejer – Muldoon, Summer Olson, plus Miss Mizzou, som fortfarande bär den där trenchcoaten! Sedan slår Steve på charmen och gnistorna börjar flyga nära världens topp!

Om serietecknaren:

Född i Hillsboro, Ohio 1907, Milton Caniff är en av de mest hedrade serietecknarna i historien, med priser som sträcker sig från utmärkelser som årets tecknare från National Cartoonists Society, till "Exceptional Service Award" från USA:s flygvapen.

Proveniens: ur serietecknaren Janne Murevärns (f.1959) samling.

Mer info om Murevärn:

https://seriewikin.serieframjandet.se/index.php/J.R._Murev%C3%A4rn

Se våra andra auktioner - många böcker/sagoböcker, serier & samlarföremål ute samt fler läggs upp regelbundet, så håll utkik!

7 dagars betaltid efter vunnet bud. Samfraktar alltid för bästa fraktpris! Postens brevporto. I fraktpriset ingår ordentligt vadderat kuvert för att skydda din vara på bästa möjliga sätt. Köper du flera varor så erbjuder vi rek med Schenker som fraktalternativ, om varorna överstiger 1 kg. Betalalternativ: Tradera-betalning; Swish, Paypal, Klarna, med flera.

International buyers are accepted, additional shipping fee. Wait for mail from us before paying.

Vi har över 30-års erfarenhet som bok- & seriesamlare och är särskilt specialiserad på titlar utkomna mellan 1840-1960. Hör gärna av Dig om det är någon särskild serie, bok eller film som du söker.

Objektnr 648 153 805

Visningar 18

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

 

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

THE COMPLETE STEVE CANYON - VOL 4 : 1953-1954 KRIG ACTION FLYG USA

Slutar 14 nov 20:36

399 kr

Svea-Serier-och-Antik

Stockholm, Sverige

5.0

Svea-Serier-och-Antik

Verifierad

Toppsäljare

870 omdömen

Läs omdömen