Beskrivning

Mer än en motorcykel - Ledarskapet som gjorde Harley Davidson till en livsstil, av Rick Teerlink och Lee Ozley

Denna internationellt uppmärksammade bok handlar om förvandlingen av Harley-Davidson. Namnet är magiskt, inte bara i motorcykelkretsar, men under 1980-talet hotades det anrika företaget av vikande försäljningssiffror.

Krisen blev inledningen till en omvälvande förändringsprocess. Författarna till Mer än en motorcykel, Rich Teerlink och Lee Ozley, initierade gemensamt en mångårig process för att förändra Harleykoncernens organisation och struktur. Utgångspunkten var att människan är företagets viktigaste resurs. Man ville att de anställda skulle bidra till organisationen genom personlig delaktighet. Utifrån dessa idéer, och genom samtal och förändrad kommunikation, lyckades man skapa en företagskultur som inte bygger på auktoritär ledning utan istället involverar de anställda i en arbetsmodell där alla har ansvar. Resultaten har inte låtit vänta på sig. Harley-Davidson har återtagit sin ställning som ett företag att räkna med i ett globalt perspektiv.

Den inbundna boken (linneklotband) med förlagets dekorerade skyddsomslag är helt ny och i nyskick. Boken är förlagsny och oläst!

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 233/163 mm
Ryggbredd ca 23 mm
Vikt ca 625 gram
Sidantal 279
Författare Rick Teerlink och Lee Ozley
Förlag Brain Books AB
Språk svenska
Utgivningsår 2001
ISBN 91-89250-49-4

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet! Boken kommer att bli mycket väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 645 998 109

Visningar 21

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Fre 4 okt 18:20

Mer än en motorcykel - Ledarskapet som gjorde Harley Davidson till en livsstil

Utropspris

|0 Bud

140 kr

Slutar om

sthlmbiker

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 853 omdömen

Läs omdömen