Beskrivning

Köptes för 299 kr från Apotea på rekommendation av en kompis men har bara legat på hyllan sedan köpet. Säljs nu för endast 249 kr.

Utgångsdatumet: 11-01-2026

Blue Eyes Baseras på blåbärsextrakt gjort på svenska blåbär. Extraktet innehåller en hög halt antocyaner. Detta kombineras med lutein, flera vitaminer och mineraler för att tillsammans skapa en avancerad produkt framtagen för seniorer.

  • -Tillverkas av Svenska blåbär med hög halt antocyaner
  • -Innehåller lutein, ett ämne som även återfinns i gula fläcken
  • -Med vitamin C som skyddar celler mot oxidativ stress
  • -Med vitamin A som bidrar till en normal syn
  • -Avancerad formula som har vunnit pris för årets seniorprodukt
Ögat är ett komplext organ som har till uppgift att med skärpa fånga in och samla ljus och sedan överföra detta i form av en signal via synnerven till hjärnan som tolkar informationen till en bild av vår omvärld. Ögats funktion försämras naturligt med ålder och det är viktigt att ta hand om ögonen.

Blue Eyes från Elexir Pharma baserar lejonparten av sitt innehåll på ett extrakt från svenska blåbär där extraktet är standardiserat för antocyaner. Dessa bidrar bland annat till att ge blåbär sin djupa och vackra färg. Blue Eyes innehåller även lutein från ringblomsextrakt. Lutein återfinns naturligt i gula fläcken i ögat.

Blue Eyes innehåller även ett noggrant urval av vitaminer och mineral. En av dessa är vitamin C som bland annat bidrar till att skydda celler från oxidativ stress. Oxidativ stress är när cellerna utsätts för fria radikaler vilket skadar cellerna. Denna produkt ger även vitamin A som bidrar till att underhålla en normal syn.

Antal doser per förpackning: 64 st.

Rekommenderad daglig dos: Tag 1 tablett dagligen i samband med måltid. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Utgångsdatum:
11-01-2026

Objektnr 643 047 878

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Mån 30 sep 15:09

Blue Eye 64 tabletter - Oöppnad i original förseglad förpackning

Pris

249 kr

Jojo-Max

Norrköping, Sverige

4.9

Verifierad

23 omdömen

Läs omdömen