Beskrivning

1990 Fleer #373 Shawn Collins

Mint/Near Mint NFL

Skick enligt bild.

Lagerstatus visar vad vi har i vårt lager av samma artikel som bilden visar. Vi packar alltid korten med Ultra Pro Toploaders, teambags och bubbelkuvert samt anger alltid avsändare. Utöka din samling tillsammans med oss!

INFORMATION

GTORNCARD erbjuder låga priser och snabba leveranser inom e-handel. Att handla hos GTORNCARD är både enklare och bekvämare än att handla i en vanlig butik.

VARFÖR SKA DU HANDLA AV OSS?

VÅR SERVICE ÄR ALLTID TILLGÄNGLIG DYGNET RUNT, ÅRET OM Vi har stort fokus på service och tillgänglighet! Vi erbjuder alltid flera fraktalternativ, men vårt bästa alternativ är (Frimärke) där du som kund aldrig behöver betala. Vi erbjuder alltid kvalitetskort som aldrig har använts. Vi arbetar och ser alltid till att kunna tillfredsställa er kunder, då ni är de viktigaste vi har. Det är ni som tillåter oss att jobba med det vi älskar att göra, och därför erbjuder vi er en fantastisk service av samlarvärde.

VÅRT BREDA SORTIMENT Butiken har ett enormt utbud av samlarbilder och säljer NFL-samlarbilder, Pokémonkort och Lorcana-kort, som erbjuds dygnet runt. En stor del av vårt sortiment grundar sig i att hitta den perfekta produkten för samlarentusiasten. Vårt sortiment utökas ständigt med nya produkter. För alla er som älskar att samla finns det alltid något att hitta hos oss.

FRI FRAKT PÅ ALLA SAMLARBILDER & SNABBA LEVERANSER Vi vill kunna leverera på precis det sätt som du vill ta emot. Vissa vill hämta ut i paketbox, andra på utlämningsställen, och vissa vill helst få paketet hemlevererat. Oavsett dina preferenser strävar vi efter att erbjuda den mest bekväma och effektiva leveransmetoden för dig. Leveranstiden är mellan 1-4 dagar, så du behöver aldrig vänta länge på dina varor. Vi är engagerade i att ge dig en smidig och problemfri upplevelse från beställning till leverans.

VÅRAN PRISMODELL
Baspris från Marknadsundersökning
Vi samlar in prisdata från de senaste sålda objekten på följande plattformar:

TCG Player
Card Market
eBay
Tradera


Varför Priset Är Högre?

Fri Frakt: Fri frakt innebär att kunderna slipper extra kostnader vid kassan.

Hög Kvalitet och Professionell Paketering: Vi garanterar hög kvalitet och professionell paketering för att säkerställa att korten anländer i perfekt skick.

Snabba Leveranser: Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-4 dagar utan extra kostnad.

Exceptionell Kundservice: Vi är alltid tillgängliga för våra kunder dygnet runt och erbjuder en överlägsen kundservice.

Denna pris modell säkerställer att vi kan erbjuda våra kunder den bästa möjliga upplevelsen samtidigt som vi täcker våra kostnader och upprätthåller vår höga servicenivå.

Objektnr 639 612 208

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

1990 Fleer #373 Shawn Collins

Pris

30 kr
Annonsen är avslutad

Gtorncard1

Stockholm , Sverige

5.0

Gtorncard1

Verifierad

Toppsäljare

454 omdömen