Beskrivning

Stand Tall - Handgjorda Yogaörhängen för Inre Styrka

Dessa handgjorda örhängen inspirerar till att omfamna din inre styrka och stå stadigt i din sanning!

Berlockerna föreställer den ikoniska yogapositionen "Trädet" (Vrksasana) – en symbol för balans, styrka och jordning. Perfekta för den som vill möta livets utmaningar med motståndskraft och självsäkerhet, dessa örhängen är mer än bara en accessoar – de är en påminnelse om att alltid stå stark och vara sann mot dig själv.


Att stå stark är en handling av mod och självrespekt. Det handlar om att stå upp för sig själv, för sina värderingar, och för de man bryr sig om, även när vinden blåser emot. Att vara sann mot sig själv kräver både styrka och sårbarhet – en balans mellan att vara fast i sin övertygelse och öppen för tillväxt.

Pärlor av Imperial Jaspis och frostad Jade. Imperial jaspis är känd för sin vårdande energi och sägs hjälpa dig att reflektera över ditt sanna jag. Den stödjer självreflektion och självkännedom, och uppmuntrar dig att stå fast i din personliga sanning. Jade står för renhet, frid och harmoni. Den sägs hjälpa dig att hålla balansen, både inombords och i relationer med andra, och stärker din förmåga att stå upp för dina övertygelser.

Bär dessa örhängen som en daglig påminnelse om att stå stark – att stå stadigt som ett träd, med rötterna djupt i jorden och kronan sträckt mot himlen, motståndskraftig i livets utmaningar. Idealiska för yogaentusiaster eller för alla som söker en medveten och unik stil.

Beskrivning:
• Örhängeskrokar: Silverfärgade nickelsäkra
• Pärlor: Imperial jaspis + frostad jade
• Hängen: Yoga - Trädet
• Längd: ca 6,3 cm inkl örhängeskroken
• Skick: Nya

Se gärna även övriga annonser med fler handgjorda örhängen. Erbjuder givetvis samfrakt. Fri frakt vid köp av smycken för över 500 kr!

Objektnr 642 131 115

Visningar 124

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar|Fri frakt över 500 kr

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Fre 20 sep 16:26

Handgjorda Örhängen Yoga Vrksasana Trädet Lila Imperial Jaspis Turkos Jade

Pris

120 kr

Slutar om

Princess010

Strängnäs , Sverige

5.0

Princess010

Verifierad

Toppsäljare

700 omdömen

Läs omdömen