Beskrivning

Då var det dags att säja pärlan. Han har stått i (kall, välventilerat) garage i många år så vi kan väl kalla det barnfind-light. Tanken var att bygga ihop honom och ha han som sommarbil men livet (2 barn och annan hobby (häst) kom emellan)

Snabbinfo:
OTR724 (otto)
23400mil
Manuell
Bensin
136 rappa hk
Dragkrok
Två-dörrars
Taklucka
Alpin-vit
4 ägare (jag sen 2015)

Bilen är helt och hållet original, överallt. Inget lull-lull eller trim eller sänkningar. Min tanke var att behålla originalskicket, ev ställa ut och fin-åka.

Skicket?
Läs nu ordentligt :)
Den startade och gick fint innan den ställdes på förvaring, har vart startad och körd innan framänden (nya skärmar och frontläpp finns- se foto, lackade av lackverkstad enligt färgkod) plockades ner men det var ca 5 år sedan. Men går den? Vet ej.

Den har rost här och där, trösklarna är rostiga bla och jag vet inte hur den ser ut undertill.

Inredningen har skav på förarsätet därav av överdragsklädsel för jag ville inte att det skulle slitas på mer än nödvändigt.

Historia?
Min sambo köpte bilen från dödsbo runt 2011-2012, han sålde den sen tills sin vän och jag köpte tillbaka den 2015 och den har vart i min ägo sen dess.

Finns det frågor/ funderingar får man lufta dom, kan dock variera i svarstid då jag jobbar och har barn. Säljs som den står dvs i befintlig skick.

Väl mött!
/ Jonna

Objektnr 638 766 072

Visningar 1 238

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 21 jul 20:01

BMW E30 318is -90

Utropspris

|0 Bud

40 000 kr

Auktionen avslutades utan bud

Reservationspris ej uppnått