Beskrivning

Säljer en Tissot Heritage 1973 Limited Edition 451/1973. Klockan är i använt men gott skick. Hairlines och ytliga repor finns på boettens fram- och baksida samt på sidorna. Några mindre dents existerar också men inget som jag lyckats fånga på bild.
Den har en automatisk kronografverk och kommer med originalremmen. Klockan är en riktig klassiker och är perfekt för den som vill ha en elegant och sportig klocka.

Fullservice gjord av Swatch group i Sverige januari 2024.

Ej originalband. Nu sitter ett Hirsch på.

Fri rekommenderad frakt med PostNord ingår i priset.

OBS: LÄS HELA ANNONSEN INNAN DU LÄGGER BUD!

Betalning sker inom tre bankdagar efter vunnen auktion. Betalningen genomförs via Traderas egna betalningsmöjligheter, Swish är att föredra då betalningen kommer in omgående. Övriga betalningsmöjligheter tar 1-4 bankdagar.

Objektet skickas oftast inom 4-5 bankdagar efter att full betalning mottagits. Packar lördagar och söndagar, inlämning sker söndagar och måndagar efter att full betalning erhållits. I sällsynta fall kan det ta någon eller ett par extra dagar p.g.a. arbete.

Leverans sker billigast möjligt med PostNord spårbart. Man kan givetvis höra av sig om man vill ha någon tilläggstjänst ex. försäkrad leverans m.m.

I sedvanlig ordning kan jag tyvärr inte ta ansvar för fraktbolagets hantering. Detta innebär att du som köpare själv har ett ansvar att höra av dig efter auktionen och begära att objektet ska vara försäkrat under leveransen om du vill vara säker på att speditörens hantering och leverans sker som den ska.

Fraktkostnaden inkluderar även emballage och hanteringsavgift.

Samfraktar i den mån som är möjligt. Vinner man många mindre objekt så går det oftast alltid att samfrakta.

Mail läses, men besvaras i mån av tid. Detta gäller främst frågor om objekten samt om och när objekten ska skickas. Givetvis läser och besvarar jag frågor om fraktalternativ och liknande.

Objektnr 645 853 599

Visningar 221

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Mån 30 sep 20:37

Tissot Heritage 1973 Limited Edition 451/1973

Ledande bud

|

2 750 kr

Slutar om

Mr. Y2K

Göteborg, Sverige

5.0

Mr. Y2K

Verifierad

Toppsäljare

909 omdömen

Läs omdömen