Beskrivning

Säljer en helt unik FIAT klocka, en jag inte sett tidigare och som troligtvis inte kommer ut igen.
Den information jag hittat är att FIAT ville försöka öka försäljningen av sin 500 topolino i Frankrike. Nya kunder fick då även med denna klockan när de hämtade sin nya bil. Det här är ett helt unikt ur som genomgått en smakfull renovering samt service till det skick som framgår av bilderna. Klockan är från 1945. Urverket är i gott skick och fungerar bra. Urtavlan är vit med svarta siffror och visare, sekundvisare i rött och texten FIAT under kl 12. Boetten är i rostfritt stål och är i bra skick. Nytt matchande, brunt läderarmband. Tillsammans med klockan får du även med en försäljningsbroschyr för en FIAT 500 från motsvarande år, putsduk och ett praktiskt reseetui.
MÄRKE: Fiat
MODELL: Topolino 500
UPPVRIDNING: Mekanisk
URVERK: AS 1187/94
BOETT: Rostfritt stål
STORLEK: 35 mm utan krona * 40mm * 13mm
ÅR: 1945
SKICK: Mycket bra
SENASTE SERVICE: Q4 2023, Alla delar tvättade i ultratvätt, oljad och smörjd korrekt, tavla och visare försiktigt tvättade, ngt polerad, ny balans och krona

Alla mina klockor motsvarar alltid det skick jag själv vill ha en klocka i. Det innefattar oftast att den är genomgången samt med ett snyggt nytt armband. Allt ska vara bra estetiskt och funktionellt.

Objektnr 648 008 558

Visningar 52

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

FIAT

Slutar 21 okt 16:55

Utropspris

0 Bud

2 900 kr

petIag

Linköping, Sverige

Verifierad

12 omdömen

Läs omdömen