Beskrivning

Vintage Dream Diamonds Chaotic dial Landing Jupiter by Universal Geneve Herrklocka 1975
44 P Diamonds

Välkommen min till sida :

Vídeo :
https://youtu.be/KxaSaKoDXjA?si=MqXf7YR6dAlN6mZK

Sällsynt på hela Hela Världen

Momentum Av Universal Geneve

Boett bra med 44 diamanter, storlek 33mm x 33mm,backsida bra, mycket fin urtavla med lite märken urverk fungerar perfekt, bra, armband. Passar bra 18 handled, maximum.

I en liten schweizisk by år 1975 var en mästerurmakare vid namn Lucien Beaumont känd för sin oöverträffade precision och konstnärlighet inom urmakeri. Bland hans många mästerverk fanns inget mer legendariskt än Vintage Dream Diamonds Landing Jupiter, en klocka skapad under det ansedda märket Universal Genève.

Lucien hade länge fascinerats av kosmos mysterier, särskilt planeten Jupiter, som han trodde rymde hemligheter som kunde överträffa mänsklig förståelse. Hans dröm var att skapa en klocka som kunde koppla dess bärare till universums stora väv, och efter år av noggrant arbete uppnådde han denna dröm.

Vintage Dream Diamonds Landing Jupiter var inte bara en tidmätare; det var ett konstverk. Klockan var smyckad med diamanter som glittrade som avlägsna stjärnor, och dess urtavla var en intrikat representation av natthimlen, med små himlakroppar som kretsade graciöst. Men dess verkliga underverk låg i dess dolda mekanismer, kapabla att anpassa sig till himmelska händelser för att låsa upp uråldrig kosmisk visdom.

En kväll, när Lucien satte de sista detaljerna på sitt mästerverk, lade han märke till en märklig stjärnkonstellation på himlen. När han konsulterade sina astronomiska kartor insåg han att ett sällsynt himmelskt fenomen var nära: den Stora Konjunktionen av Jupiter och Saturnus, en händelse som inträffade en gång var 800:e år. Han grep ögonblicket, kalibrerade klockan till exakt tidpunkt för konjunktionen och väntade.

När den himmelska händelsen utspelade sig började klockan att surra med ett mjukt, övernaturligt sken. Lucien kände en märklig känsla, som om gränserna mellan tid och rum upplöstes. Plötsligt befann han sig på Jupiters yta, mitt bland virvlande moln av livfulla färger och eteriska landskap. Han var inte ensam; han möttes av gåtfulla varelser som utstrålade visdom och lugn.

Dessa varelser, kända som Jupiters Väktare, kommunicerade med Lucien genom visioner och känslor. De avslöjade att hans klocka hade låst upp en portal mellan världar, vilket gjorde det möjligt för honom att få tillgång till universums kollektiva kunskap. Väktarna överförde till honom hemligheter om avancerade vetenskaper, tidens mysterier och alltings sammanlänkning.

Lucien återvände till jorden, för alltid förändrad av sin resa. Han kodade kunskapen han hade fått i Vintage Dream Diamonds Landing Jupiter-klockan och säkerställde att dess mysterier bara kunde låsas upp av de som sökte visdom med ett rent hjärta och ett öppet sinne. Klockan gick i arv genom generationer, där varje ägare upptäckte nya aspekter av dess gåta.

I modern tid snubblade en ung astronom vid namn Elena över klockan i en antikaffär. Fascinerad av dess skönhet och intriguerad av dess legender, började hon studera dess mekanismer och de kryptiska inskriptionerna graverade i dess hölje. En natt, under en annan sällsynt himmelsk konstellation, ställde Elena klockan till exakt tidpunkt som hennes forskning angivit.

Klockan började återigen glöda, och Elena fann sig på Jupiter, välkomnad av Väktarna. De kände igen henne som en värdig efterträdare till Lucien, någon som kunde fortsätta sökandet efter kunskap och förståelse. Elena återvände med nyfunna insikter och ägnade sitt liv åt att låsa upp universums mysterier och dela dem med mänskligheten.

Så fortsatte resan för Vintage Dream Diamonds Landing Jupiter-klockan genom tiden, en symbol för mänsklighetens eviga strävan att nå bortom stjärnorna och lösa kosmos gåtor. Varje generation som höll klockan bidrog till dess arv och säkerställde att Universal Genève och Jupiters underverk aldrig skulle glömmas.

Till dig som ska köpa klockan, innan du köper, om du känner dig osäkert och har funderingar över denna klocka eller en annan klocka, snälla skicka alla frågor om klockan om du tvivlar på nånting som gör dig osäkert.
Jag kan gladeligen svara så när ni får era klockor allt känns bra och allt är i ordning!

Sell & Shipping Worlwide

Snabb leverans + spårning
(Jag använder bara Postnord och UPS och idéen är att den kommer direkt till ditt hem eller på postkontor.
Ni får leverans genom 10 dager efter jag har tagit emot betalningen.

Alla klockor är väl förpackad (bubbelpåse
stark låda och nån slags skydd inuti så klockan kan bevara sin skicklighet)

Du kan kontakta mig direkt när du har funderingar, frågor eller vill bjuda på ett specifikt klocka!

Tack så mycket!!

Objektnr 646 634 532

Visningar 75

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 5 okt 18:37

Vintage Dream Diamonds Landing Jupiter by Universal Geneve Herrklocka 1975

Ledande bud

|

999 kr

Slutar om

Reservationspris ej uppnått

Visionario

Jakobstad, Finland

4.9

Visionario

Verifierad

Toppsäljare

287 omdömen

Läs omdömen