Beskrivning

Säljer en fin damklocka från DKNY med Swarovskikristaller. Klockan har ett elegant och stilrent utseende med en rektangulär urtavla och ett armband i rostfritt stål. Klockan är i gott skick och fungerar som den ska. Perfekt för vardagligt bruk eller för att piffa upp en outfit. Mått på urtavlan är ca 3 cm hög och ca 1,5 cm bred. Armband i rostfritt stål med plattor som man kan ta av och på beroende på hur lång man vill ha armbandet.

Alla stämplar på klockan syns tydligt på bilderna och jag har köpt den själv för många år sedan och därav vet jag att den är äkta. Det finns ingen ask eller låda kvar. Jag skickar spårbart med PostNord och går det inte ner i brevlådan får ni avisering och hämtar hos ombud.

Jag lämnade in klockorna som jag säljer just nu till en urmakare, så han bytte batteri och tittade så att allt funkar som det ska. Jag hämtade dom idag så de funkar helt perfekt utan några skador i urverket och helt nytt batteri. Titta gärna på de andra klockorna också som jag har lagt ut idag.

Säljes i befintligt skick enligt bilderna och informationen. Betalningen ska vara gjord direkt efter avslutad auktion (inom 1 timme). Tack för att du handlar av mig!

Objektnr 645 901 448

Visningar 19

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 26 okt 16:49

DKNY Damklocka med Swarovskikristaller

Pris

199 kr

Cecilia.71

Malmö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

369 omdömen

Läs omdömen