Beskrivning

Produktbeskrivning:

Reparationssats för hydraulisk domkraft,

Detta är en kraftig hydraulisk domkraftssats för bilkarossreparationer. Detta kit är tillverkat av stål och gjutjärn och har en 6-tons kolv som gör jobbet med att reparera, trycka, dra, böja, räta ut och sprida bra.

Den är lätt att bära och kan placeras i bilen eller i garaget för att användas när som helst.

- Hållbar konstruktion

- Långt handtag

-Hög kapacitet

-1,2 m slang

Huvuddrag:

- Hållbar konstruktion,
Tjock konstruktion säkerställer lång livslängd och stabilitet. Innehåller all utrustning som behövs för att skjuta, böja, räta ut och sprida.

- långt handtag,
Det långa handtaget säkerställer mindre sug medan du arbetar. Det är lätt att använda, lätt att montera. Läckagefri design gör arbetet säkrare.

-Hög kapacitet,
Domkraftstyp: hydraulisk; lastkapacitet: 6 ton; arbetstryck: 56 Mpa; oljepåfyllningskapacitet: 350g. Maximal lyfthöjd: 120 mm; Minsta cylinderhöjd: 27,8 cm.

-1,2 m slang,
Den högkvalitativa slangen är förlängd till 1,2 m. Tillräckligt lång för att göra din verksamhet enklare och även för att uppnå hög prestanda.

- Liten och bärbar,
Hela verktygssatsen för hydraulisk domkraft är kompakt och komplett för optimal arbetsprestanda. De är lätta att förvara och bära.

- Multifunktion,
För reparationer av bilar, lastbilar, lantbruk och tung utrustning. Perfekt för alla typer av bilkarossreparationer, ramreparationer och byggjobb.

Produktspecifikationer:

Lastkapacitet: 6 ton

Domkraftstyp: hydraulisk

Max lyfthöjd: 120mm

Minsta cylinderhöjd: 10,94 tum (278 mm)

Arbetstryck: 56 Mpa

Fyllningskapacitet: 350 gram

Slanglängd: 47,2" (1,2 m)

6 tons hydraulisk domkraft för reparationer av bilar, lastbilar, lantbruk och tung utrustning. Perfekt för alla typer av bilkarossreparationer, ramreparationer och byggjobb.

Paket innehåll:

1 x 6 tons hydraulisk domkraft

1 x tillbehörssats

Funktioner och detaljer:

- Heavy Duty: Tjock och robust konstruktion säkerställer lång livslängd och stabilitet. Innehåller utrustning som behövs för att reparera, skjuta, böja, räta ut och sprida.

-LÅNGT HANDTAG: Det långa handtaget säkerställer låg sugkraft när du arbetar. Det är lätt att använda, lätt att montera. Läckagefri design gör arbetet säkrare.

-1,2 m slang: Premiumslang förlängd till 1,2 m. Tillräckligt lång för att göra din verksamhet enklare och även för att uppnå hög prestanda.

-Kompakt design: Hela verktygssatsen för hydraulisk domkraft är kompakt och komplett för optimal arbetsprestanda. De är lätta att förvara och bära.

- Mångsidig: Det här verktyget är kompatibelt med reparationer av bilar, lastbilar, lantbruk och tung utrustning. Perfekt för alla typer av bilkarossreparationer, ramreparationer och byggjobb.

Objektnr 634 798 563

Visningar 143

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Mån 1 jul 22:33

6 tons krafthydraulisk domkraftssats, långt handtag, för bilkarossreparation

Pris

2 395 kr
Annonsen är avslutad

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

4.8

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

336 omdömen