Beskrivning

Märke: Bergans of Norway
Typ: Nordmarka Jacka
Storlek: Dam Medium/38
Skick: Mycket fint skick

Nordmarka Jacket ser visserligen ut att vara klassisk och retro, men vid en närmare titt märker du att det här plagget är tekniskt och modernt in i minsta detalj. Det första du lägger märke till är den mjuka känslan hos det PFAS-fria materialet, som är en blandning av återvunnen polyester, tillverkad av PET-flaskor, och ekologisk bomull. Därefter blir du medveten om den låga vikten och den höga komprimerbarheten, vilket innebär att plagget kommer att ta mycket liten plats i ryggsäcken när du packar ner det. En justerbar huva är alltid välkommen när vinden blåser från alla håll. Samma sak gäller de rymliga frontfickorna, som ger dig möjlighet att stuva ner allt du vill bära med dig och ändå värma dina kalla händer.
Nypris:2200:-

Betalning:
Inom tre dagar.
Betalning genom swish eller traderabetalning.

Frakt:
Jag skickar helst genom schenker då paketet blir både spårbart samt försäkrat, för både din och min trygghet. Önskas någon annan fraktmetod så löser jag givetvis det. Jag ansvarar inte för paketet efter jag lämnat det.
Jag samfraktar gärna för att spara på miljö och fraktpris vid annonser som går ut senast 3 dagar efter varandra. Fraktpris finns angivet till varje annons. I priset ingår emballage.

Kolla gärna in mina övriga annonser.
Har du frågor, tveka inte att maila!

Objektnr 647 939 302

Visningar 41

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

 

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket

Andra gillar också

Bergans of Norway, Nordmarka, Dam Medium/38

Slutar 17 okt 19:04

Utropspris

0 Bud

399 kr

patricsal

Bollnäs, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

142 omdömen

Läs omdömen