Beskrivning

Fjällräven Övik Fleece Hoodie är en varm och gosig fleecejacka med slätstickad utsida och mjuk borstad insida. Perfekt som ett isolerande mellanlager under en skaljacka, men lika skön att gå och mysa i inomhus. En grå huvtröja med fickor på sidorna. Tröjan har en dragkedja framtill och en huva. Det finns även förstärkningar på armbågarna och luva med dragskojustering

Stickad utsida och borstad insida. Förstärkningar i på armbågar, fickor, huva och nertill.

Material 65 % polyester, 35 % bomull (återvunnen polyester som färgats med solution dye-teknik. Det innebär väsentligt lägre vatten- och energiåtgång jämfört med traditionell färgning).

Nypris var 1695 kr för 3 år sedan. Använt men gott skick har många fler pr att ge. Tvättad enligt tvättråden. Rökfritt & djurfritt hem.
Skickas mot portokostnad 60 kr som betalas av köparen. Annars avhämtning i Bankeryd utanför Jönköping.

Obs: Betalas med svisch eller banköverföring oavsett om varan skickas eller hämtas senast 3 dagar efter avslutad aktion.
Allt jag säljer är i gott skick och beskrivningen stämmer överens med varan. Efter avslutad aktion svischar du till mitt nummer. Eller ber om kontonummer om du inte har svisch. Jag alltid så fort jag kan.

Objektnr 647 580 206

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket

Andra gillar också

Fjällräven Övik grå tröja, fleece, jacka, hoddie storlek XL

Slutar 18 okt 07:18

Utropspris

0 Bud

299 kr

Mizaja2

Bankeryd, Sverige

Mizaja2

Verifierad

9 omdömen

Läs omdömen