Beskrivning

Snygga och bekväma byxor med avtagbara ben. Byxorna har en röd bälte med spänne. Byxorna har två fickor framtill och två fickor baktill. Byxorna har en liten ficka på höger ben.
Byxorna är aldrig använda, bara provade.
Material Polyamid och elastan.
Färgen på första bilden, vilken är tagen ur katalogen stämmer bäst i färg.
Tierra CORRESPONDENT PANT W Dam Resebyxor SAND KHAKI
Svala och ventilerande byxor för resa och vistelser i varma klimat. Praktisk benficka med dragkedja för pass, telefon eller nycklar. Två handfickor, två bakfickor och en smidig midjejustering fram.
Sval zip-offbyxa
Lätt och snabbtorkande byxa med avtagbara ben, framtagna för den kräsne resenären. Materialet är en stretchig nylonväv som ger rivstyrka och följsamhet. Flera smarta fickor och midjejustering.
Med dessa resebyxor har Tierra lyckats kombinera en hög komfort med en funktionalitet utöver det vanliga. Tyget är tillverkat i en stryktålig nylonväv med elastan för ökad rörlighet och komfort. Knäna är förböjda vilket gör att byxorna inte stramar när du går i trappor eller upp för bergssidorna och sluttningarna under vandringen. Bensluten är i rålängd som gör att du kan anpassa längden till just din längd. Benen går att göra om till shorts genom att en ”zip off”-funktion strax ovanför knäet. Dragkedjan är täckt, både på insidan och utsidan för att undvika skav mot huden.

Correspondent Convertible pant har även flera fickor, två handfickor med en myntficka och en bakficka. På sidan av låren finns en rejäl benficka med bälgfunktion som expanderar när du behöver mer utrymme. Alla fickor har meshtyg för ökad ventilation.

I korthet
Lätta, snabbtorkande och ventilerande resebyxor med ”zip off”-funktion
1 benficka med bälg
2 handfickor
Fickorna har insida i mesh för ökad ventilation
Midjejustering fram
Bälteshällor

Objektnr 642 879 545

Visningar 69

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tierra sand khaki byxor/shorts Supersnygga praktiska/sköna Slutsålda Nyskick

Avslutad 6 sep 09:22

345 kr

Annonsen är avslutad. Såld med Köp nu.

 

multicopy

Umeå, Sverige

5.0

multicopy

Verifierad

Toppsäljare

373 omdömen