Beskrivning

Barbours klassiska ”Beadnell” i nästan NYSKICK!
Något för dig nu när sommaren är slut och det börjar bli ruggit ute?


En riktigt snygg och praktisk jacka som passar i olika sammanhang. Färgen är marinblå och storleken 42. Tillverkad i 6oz (203 gr) Sylkoil vaxad bomull som står emot regn och vind mycket bra. Barbours klassiska oljerock är ett stilrent och skönt alternativ till regnkappan. Vaxad bomull ”andas” väl så bra som plast alternativ och är mycket rivtåligare. Denna fräscha jacka har inga förslitningsskador och det mönstrat innerfoder i Barbour Classic Tartan är i topp skick!

Beadnell är den kvinnliga versionen av Bedale. En kort rock som designades 1980 av Dame Margaret Barbour avsedd för ryttare. Beadnell är uppkallade efter en liten fiskeby i Northumberland. Jackan är något vidare sydd än modellen Ashby, så det går bra att ha en tröja under jackan.

Storleken är 34. Måtten: Jackan är 49 cm från armhåla till armhåla, ca 47 över midjan, ärmarna är 42-46 cm från armhåla till mig ärmslut och rygglängd är 68 cm från kragkanten till kanten på jackan. Ärmarna går att ”korta” genom att vika upp de tartan fodrade ärmsluten, se bilderna Jämför måtten med en jacka du passar i så att du vet om denna passar dig.

Jackan har dragkedjor, att använda till Barbours zip-in foder, om du köper till sådant för kyliga dagar. Går också att komplettera med vaxad huva som kan knäppas fast. En perfekt jacka att använda året runt vår, höst och vinter med en Barbour väst som foder eller med en foderjacka under så klarar du dig fint i kylan. Beadnell Wax Jacket är en riktig ikon i vaxad Sylkoil-bomull, vid behov kan du vaxa den på nytt. Jackan kan få ett långt liv, om du bara inte låter det gå för långt mellan vaxningarna!

Jackan stängs med en kraftig tvåvägsdragkedja, tryckknappar samt stormkrage med manchesterfoder. Den har fyra framfickor, varav två handvärmarfickor samt en innerficka för värdesaker och mobilen. Den har också ett uppknäppningsbart sprund för bättre passform.

Barbours Beadnell funkar fint för dig som vill ha en snygg klassiker, gjord för sol, vind och rusk. Går lika bra att använda under en dag på stan som i skog och mark!


I butik kostar denna ca 3500:-

Objektnr 645 201 651

Visningar 141

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket

Andra gillar också

Sön 29 sep 19:40

Sommaren är slut! Tid för Barbours Beadnell i TOPP SKICK! Marinblå storlek 34

Utropspris

|0 Bud

399 kr

Slutar om

NilsJlund

Örnsköldsvik, Sverige

5.0

NilsJlund

Verifierad

Toppsäljare

387 omdömen

Läs omdömen