Beskrivning

M|
L|
Otroligt läcker Rosa och grön Blus från spanska märket Carmen Says, storlek L men som alla spanska kläder är den ca 1-2 storlekar mindre än svenska kläder så mer som S/M Knytning fram. Mycket fint skick. Finns dock en lagning längst ner på höger ärm (se bild). Men bedöm skicket själva på bilderna.

Nypris 700kr, enbart använd några gånger

Carmen Says grundades i Barcelona 2021 av fyra ungdomar med ett tydligt uppdrag: att analysera säsongens modetrender och lansera nya kollektioner var 15:e dag. Deras nyckelmodeller följer de senaste trenderna och de skapar snygga plagg som man bara måste ha. Genom att producera i Spanien och anpassa produktionen till försäljningen undviker de överproduktion och fokuserar på hållbarhet. Deras filosofi kombinerar viljan att vara uppdaterad med ett ansvar för miljön, och de erbjuder 100% spansk design och lokal produktion.

Kommer från djur och rökfritt hem. Jag använder mig av traderas automatiska vinnarmail. Jag önskar betalning inom 3 dagar. Jag packar noga och skickar ca 1 ggr i veckan. Jag rekommenderar spårbar frakt för din och min säkerhet då jag inte kan ta ansvar för postens slarv. Självklart samfraktar jag. Jag tar aldrig extra för emballage utan priset för frakten beror på vikten av varorna. Välj samfrakt eller säg till innan du betalar om du önskar samfrakt så justerar jag frakten utifrån varornas vikt. Stort lycka till och tack för du handlar av mig!

Objektnr 644 888 780

Visningar 18

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 22 sep 16:10

Otroligt läcker Blus från spanska Carmen Says liten L mer som S/M (nypris 700kr)

Utropspris

|0 Bud

50 kr

Slutar om

CamillasTrädgård

Nygård, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

332 omdömen

Läs omdömen