Beskrivning

Det är ingen dragkedja fram, utan det är bara dekoration

Vikt utan packmaterial: 158 gram
Storlek enligt märkning: 40

Provdockan ingår inte, men är inställd på följande mått så att det ska gå att få en uppfattning om den verkliga storleken:
Bröstmått: 98 cm
Midjemått: 74 cm
Höftmått: 92 cm
Halsmått: 35 cm
Avstånd från axel till golvet: 150 cm
Avstånd från golvet till underkanten av provdockan: 82 cm

En 35-årig kvinna med dessa mått skulle normalt sett vara 171 cm lång och väga 57 kg. Tänk däremot på att det kan vara stora skillnader och jämför mest med måtten. Observera att inställningarna är inte samma i alla annonser och att det inte är alltid inställningarna är anpassade till kläderna. Tänk speciellt på längden i förhållande till provdockan.

Lägg inte så stor vikt vid kategoriindelningen, de flesta kläderna fungerar bra som unisex. Färgerna på skärmen kan avvika lite från verkligheten. Fråga gärna om du är osäker och behöver mer information. Jag försöker alltid ta upp alla större brister jag hittar, men det handlar oftast om kläder som är använda och det kan finnas lättare slitage, noppor, fläckar m.m utöver vad som tagits upp. Kolla bilderna noga innan du köper. Vissa av kläderna har legat nedpackade ett tag och utgå därför från att de behöver tvättas, strykas m.m. innan användning.

Passa på att kolla på mina andra annonser för att utnyttja möjligheten till samfrakt. Fler fraktalternativ är möjliga. Fraktkostnaden blir högre utanför Sverige.

Objektnr 643 114 163

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 14 sep 23:28

Mörkblå blus, Åhléns. Bra skick, storlek 40

Utropspris

|0 Bud

20 kr

Auktionen avslutades utan bud

4

Ödeshög, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

532 omdömen