Beskrivning

"Det svenska varumärket Uniforms for the Dedicated uppstod ur ett kollektiv med kreativa människor som tillsammans började skapa det herrmode som de själva tyckte saknades på marknaden. Det var år 2008 och sedan dess har varumärket utvecklats en del och strävar i dag efter att göra lyxiga vardagsplagg och accessoarer som tilltalar den medvetne mannen. I sortimentet hittar du bland annat jackor, byxor, jeans, skjortor och t-shirts. Uniforms for the Dedicated kombinerar en tydlig skandinavisk känsla med elegant streetwear och låter sig inspireras av till exempel militära uttryck och av sport. Plaggen består till stor del av ekologiska och återvunna naturmaterial."

Herr modellen i storlek S, men användes av en kvinna med storlek M. Dimensioner: Längd från axel ner: 90 cm på baksidan och 83 cm framsidan. Armhåla-armhåla: 55 cm.
Luva som går att "gömma" i kragen, justerbar längd av ärmar. Det fattas 2 knappar som fanns vid sidofickor ( sista bilden), annars i mycket bra skick.

OBS! KOLLA GÄRNA OCH FÖRSTORA ALLA BILDER FÖR EGEN BEDÖMNING! HÖR AV DIG OM DU HAR NÅGRA FUNDERINGAR ELLER BEHÖVER FLER DIMENSIONER.

Varan skickas senast 3 dagar efter mottagen betalning. Jag paketerar omsorgsfullt, tar inte betalt för emballage Jag ansvarar inte för paketet efter att det är inlämnat för transport. Fraktkostnad kommer från Schenkers och Postnords prislistan.

Samfraktar gärna så kolla på mina alla auktioner!

Lycka till!!!

Objektnr 643 723 399

Visningar 104

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tor 19 sep 19:20

Uniforms For The Dedicated parka / höstjacka, storlek S -M / UNISEX

Utropspris

|0 Bud

140 kr

Slutar om

emi22ines

Skara, Sverige

5.0

emi22ines

Verifierad

Toppsäljare

2 434 omdömen

Läs omdömen