Beskrivning

Markus Rosenberg "Megafonfirandet" T-shirtFira en av Malmö FF:s mest passionerade och minnesvärda stunder med vår exklusiva Markus Rosenberg "Megafonfirandet" T-shirt! Denna unika t-shirt har ett specialdesignat tryck som fångar Markus Rosenberg när han firar en seger med klacken, stående mitt bland fansen med en megafon i handen – ett ögonblick som symboliserar hans ledarskap och nära band med supportrarna.

Detaljer:

Material: Högkvalitativ, mjuk och bekväm bomull
Design: Detaljerat tryck av Markus Rosenberg som firar med klacken och håller en megafon
Färg: Finns i flera färger för att passa din stil

Egenskaper:

Komfort: Lätt och andningsbar för maximal komfort, perfekt för både matchdagar och vardagsbrukHållbarhet: Trycket är slitstarkt och tål många tvättar utan att tappa färg eller formExklusivitet: Limited edition-design, endast tillgänglig hos ossHylla Markus Rosenbergs otroliga karriär och hans starka band med Malmö FF:s supportrar med denna stilfulla och minnesvärda t-shirt. Ett måste för varje äkta supporter av Malmö FF!

Beställ din Markus Rosenberg "Megafonfirandet" T-shirt idag och bär med stolthet minnet av ett av de mest passionerade och ikoniska ögonblicken i Malmö FF:s historia!

Objektnr 645 673 381

Visningar 5

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tor 24 okt 11:11

Markus Rosenberg "Megafonfirandet" T-shirt

Pris

249 kr

Hugokastrup

Mölndal, Sverige

4.9

Verifierad

9 omdömen

Läs omdömen