Beskrivning

I denna annons säljs: iPhone 11 Pro Vibrator (Taptic Engine). Apple Original. Skickas i förseglingspåse och paketeras väl med bubbelplast. Kompatibel med: iPhone 11 Pro.

Upplever du att din iPhone 11 Pro inte vibrerar eller inte fungerar korrekt?
Även när den är inställd på vibrationsläge? I så fall kan det vara dags att byta ut vibratorn på din iPhone 11 Pro. Spara pengar och gör det själv!

Vad är bäst?
Jo Apple Original, såklart. Reservdel tagen från en nerskruvad iPhone 11 Pro och är i riktigt fint skick. Köp dom bästa och mest kompatibla reservdelarna hos mig samtidigt som du sparar på plånbok och miljö.

Varför ska du välja att handla av mig? Jag har erfarenhet av näthandel sedan 2008 och har bedrivit företag sedan 2014. Under dessa år har jag samlat på mig 1000+ recensioner på olika plattformar med ett stadigt snitt på 5/5 stjärnor gällande både fysisk handel och näthandel. Jag säljer självklart bara sådant jag själv använder, har testat eller har erfarenhet av som jag är stolt över att förmedla till mina kunder. En nöjd kund är en lyckad affär!

Annan tanke kring priset?
Föreslå pris så kanske vi kan komma överens om något :)

FRAKT!
Samfrakt går suveränt! Kan skickas med Postnord som vanligt brev för 18kr eller spårbart paket till brevlådan för 51kr. Annars kan det skickas med DHL 55kr eller Postnord 58kr. Båda alternativen är spårbara samt försäkrade och täcker varor upp till 5000kr. Skickar alltid välpaketerat och så snabbt jag bara kan! Självklart går avhämtning bra också. Passar inte DHL eller Postnord? Hör av dig så hittar vi den bästa lösningen för dig.

BETALNING!
Förväntar mig betalning direkt eller som max 3 dagar från avslutad auktion/annons, detta för att jag ska kunna skicka allt så snabbt det bara går!

ÅNGERRÄTT!

14 dagars ångerrätt. Kontakt sker via mail som finns på ditt köp.
Ångerperioden räknas från det datum du mottog varorna i din beställning.
Du betalar själv kostnaden för returfrakten. Varan ska vara i samma skick som vid leverans.

Lycka till med din reparation!
Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte, kontakta mig! :D

Objektnr 643 710 125

Visningar 41

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 5 okt 17:16

iPhone 11 Pro Vibrator (Taptic Engine) | Apple Original

Pris

99 kr

nejnejworkshop

Strängnäs, Sverige

5.0

nejnejworkshop

Företag

Toppsäljare

630 omdömen

Läs omdömen