Beskrivning

VOLTME Revo 20 GaN Snabbladdare med 20W effekt. Laddar din iPhone från 0 till 50% på bara 30 minuter, 3 gånger snabbare än en vanlig USB-laddare. Den har en kompakt design och är kompatibel med EU-uttag.

Satsa på en kvalitetsladdare till din mobiltelefon/ surfplatta.
För Apple & Samsung produkter som stödjer snabbladdning.

VOLTME har överladdningsskydd och övervoltskydd så du inte förstör din mobiltelefon (äldre modeller saknar detta skydd)

Detta är en kvalitetsprodukt som jag själv använder till min Samsung mobil. Laddaren är således inte enbart för Apple Produkter men för att laddaren ska fungera optimalt måste din mobiltelefon kunna snabbladdas + din laddkabel måste stödja snabbladdning.

Den här produkten är framtagen för att ladda mobiltelefoner, hörlurar och smartklockor EJ för att ladda bärbara datorer eller större surfplattor.

OBS VARNING!
Vill vänligen men bestämd varna för att köpa billiga mobilladdare som oftast kommer från Kina å köps in för 18:- till 50:- och säljs här inne för under 100:- de allra flesta är direkt livsfarliga + det uppges att de är snabbladdare men saknar oftast den funktionen helt å hållet och har ofta falsk märkning att de är CE godkända osv. Chansa inte när det kommer till laddare då de i värsta fall går varma och kan börja brinna. Kommer man fram till att en sådan laddare startat en brand kan det dessutom bli svårt att få ut ersättning på försäkringen.

Hos mig 100% nöjd eller pengarna tillbaka efter att varan är returnerade.
Levereras efter erhållen betalning.

Samfrakt 3 dagar.

GaN-laddare (galliumnitrid-laddare) är en typ av laddare som använder **galliumnitrid (GaN)** istället för traditionell kisel (silicon) i sina halvledarkomponenter. Galliumnitrid är ett material som leder elektricitet mer effektivt än kisel, vilket ger flera fördelar för laddare

Objektnr 644 928 165

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ons 16 okt 20:44

VOLTME Revo 20 GaN Snabbladdare 20W EU. USB-C kontakt+ laddkabel

Pris

118 kr

PrinsKrona

Falköping , Sverige

5.0

PrinsKrona

Verifierad

Toppsäljare

598 omdömen

Läs omdömen