Beskrivning

30 st söta och roliga Capybara klistermärken.
Antal: 30st

Om du är intresserad av fler fina klistermärken med olika sorters motiv är du hjärtligt välkommen att se mina övriga annonser.


-----------------------------------------
Frakt och betalning:

* Betala gärna inom 7 dagar efter genomfört köp/vunnen auktion. Om du önskar uppskov med betalning, kontakta mig så ordnar vi det.
* Samfrakt inom 7 dagar. Om du vill invänta en auktion som går ut längre fram än 7 dagar, kontakta mig så avvaktar jag med att skicka ditt paket.
* Jag vill erbjuda lägsta möjliga fraktkostnad. Jag har köpt frimärken till rabatterat pris och kan därför erbjuda billigare frakt vid frankering med frimärken.
* Du väljer fraktalternativ! Om du önskar annat fraktalternativ än annonsens förslag, vänligen kontakta mig så ordnar jag det.
* Vid händelse att fraktkostnaden understiger det fraktalternativ du har betalat för så återbetalar jag givetvis mellanskillnaden till dig.
* Jag skickar vanligtvis inom 3 vardagar efter mottagen betalning, med reservation för eventuella oförutsedda händelser som kan påverka. Under sommaren kan det dröja ytterligare någon dag, jag tackar på förhand för visad förståelse. Vid brådskande leveransbehov får du gärna kontakta mig så gör jag mitt bästa för att ordna det.
* När jag överlämnar paketet till fraktbolaget övergår ansvaret över paketet till dig som köpare.

Leverans:

* Jag frånsäger mig ansvar över fraktbolagens leveranstider. Vid ej spårbar frakt med PostNord är leveranstid och lokalisering av paket utom min kontroll.

Kundnöjdhet:

* Vid frågor eller funderingar kring annonsinnehåll kontakta mig gärna, jag besvarar ditt meddelande så snart som möjligt.
* Jag säljer både begagnade och nya saker, allt säljes i befintligt skick.
* Jag gör mitt bästa för att med text och bild redogöra för varans skick med eventuella defekter och skavanker. Jag synar bokstavligt och bildligt talat textilier i sömmarna, vänder och vrider på prylar och bläddrar i böcker men det mänskliga ögat kan missa detaljer jag tackar på förhand för visad förståelse.
* Jag månar över att du som kund blir nöjd och jag tar tacksamt emot din feedback. Om dina förväntningar på det du har köpt inte infrias uppskattar jag om du kontaktar mig så kan vi tillsammans finna bästa möjliga lösning.

Paketering och emballage:

* Du betalar ingenting för emballage.

TACK
för att du har tagit dig tid på att kolla på den här annonsen, du är hjärtligt välkommen tillbaka!

Objektnr 642 211 503

Visningar 84

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 1 sep 18:02

Klistermärken / stickers, gulliga Capybara, pyssel, scrapbooking

Slutpris

|

25 kr

Auktionen är avslutad

ms.fine vann auktionen

GlitterKickan

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

396 omdömen