Beskrivning

Rainbow High Lyxig Sportbil med LED-Ljus. Denna coola sportbil har LED-ljus som lyser i olika färger. Perfekt för alla Rainbow High-fans!

Ny i lådan. Köpt som present men hunnit inte ge innan intressen försvann.

Rainbow High dockan får en egen bil, men inte en vanlig bil, utan en bil som ändrar färg! Bilen har plats för två Rainbow High dockor och är en sportig cabriolet. Det bästa av allt är att du kan välja vilken färg bilen ska ha, om den är vit, blå, grön, orange, lila, rosa, gul eller i regnbågens färger. Bilen har LED-färgskiftande lampor som kan styras genom att trycka på den guldfärgade knappen på bilens framsida. Cabriolet bilen har en ratt och hjul som rör sig, och en egen registreringsskylt. Så nu kan dockan Rainbow High ge sig ut på vägen och ge sig ut på nya äventyr. Men kom ihåg att ta på säkerhetsbältet, det är viktigt att ta hand om dockans säkerhet först.
Det är enkelt att ta dockorna in och ut ur bilen, genom att skjuta ratten upp och ner, ta av säkerhetsbältet eller så kan du till och med ta bort vindrutan om du vill ha ännu enklare åtkomst.
Innehåller:
Rainbow High bil som ändrar färg
8 olika färger
Plats för 2 Rainbow High dockor
Detaljer:
Mått: 15 x 30 x 30 cm
Batteribehov: 3 x AA batterier (ingår ej)
Rek.ålder: från 6 år

Objektnr 645 840 084

Visningar 14

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ons 2 okt 20:42

Rainbow High - Lyxig Sportbil med LED-Ljus

Utropspris

|0 Bud

405 kr

Slutar om

Grumpysheep

Haninge , Sverige

5.0

Verifierad

95 omdömen

Läs omdömen