Beskrivning

Helikopter till brandman brandstation brandhelikopter fordon LEGO Duplo. Lekt skick, titta på bilderna för att bedöma skick och se vad som ingår i auktionen.

Titta gärna på mina övriga auktioner! Har mycket Duplo-auktioner ute just nu.

Köp- och leveransvillkor

Skick
Allt vi säljer är begagnat, titta noga på bilderna för att bedöma skick på varan. Eventuell defektbeskrivning finns i beskrivningen ovan. Om du inte är nöjd har du alltid 14 dagars ångerrätt, observera att du som köpare står för returfrakten.

Betalning
Vi använder oss av Traderabetalning. Betalning ska ske inom 3 dagar efter avslutad auktion om inget annat är överenskommet.

Leverans & samfrakt
Alla våra varor/paket skickas spårbart och försäkrat med Schenker eller PostNord inom EU. Vi erbjuder samfrakt vid köp av flera varor. Varor levereras normalt inom 3–5 arbetsdagar efter att vunnen auktion är betald. Köper du bara en liten lätt sak som kan skickas med frimärke, hör av dig via meddelandefunktionen på Tradera. Ej uthämtade paket debiteras 300kr som dras från orderns värde & varorna säljs igen. Överstigande summa återbetalas, vid understigande debiteras du inte mer. Ej uthämtade paket omfattas inte av ångerrätten.

Avhämtning
Avhämtning sker senast inom 5 dagar enligt överenskommelse. Betalning sker innan avhämtning via Traderabetalning. Vänligen invänta bekräftelse på att varan är redo att hämtas.

Retur
Vänligen kontakta oss via meddelandefunktionen på Tradera för att informera om en retur. Vi erbjuder återbetalning av varan om den returneras inom 14 dagar enligt distansavtalslagen (SFS 2005:59). Vid retur är det du som köpare som står för frakten och köpet återbetalas inom 30 dagar efter vi mottagit returen. Vid skadat föremål, fota varan samt emballaget så att vi kan påbörja en reklamation hos speditören.

Kundservice
Har du några frågor kontakta oss gärna via meddelandefunktionen på Tradera.

Objektnr 644 987 351

Visningar 19

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 22 sep 14:42

Helikopter till brandman brandstation brandhelikopter fordon LEGO Duplo

Utropspris

|0 Bud

79 kr

Slutar om

PreLovedByMalin

Helsingborg, Sverige

5.0

PreLovedByMalin

Företag

Toppsäljare

253 omdömen

Läs omdömen