Beskrivning

En klassisk och populär barnstol från Stokke. Stolen är justerbar i höjd och djup, vilket gör den lämplig för barn i alla åldrar. Den är tillverkad av högkvalitativt trä och är mycket hållbar. Stolen är i gott skick och har använts sparsamt. Den är perfekt för att ge ditt barn en bekväm och säker plats att sitta vid matbordet.

Säljer en Stokke Tripp Trapp barnstol i välanvänt skick med synliga repor och slitage. Perfekt för att låta ditt barn sitta bekvämt vid bordet och vara en del av familjemåltiderna. Den växer med ditt barn , man justera sitthöjden på den.

Beskrivning

Stokke Tripp Trapp originalet är matstolen som växer med barnet från bebis till vuxen. En smart produkt som håller hög kvalité.

Originalet Tripp Trapp från Stokke är stolen som växer med barnet. Kan användas från att barnet kan sitta själv, eller från baby när barnet kan sitta med stöd tillsammans Med Tripp Trapp Babyset, eller från nyfödd tillsammans med Tripp Trapp Newborn Set.

Barnstol Tripp Trapp från Stokke har justerbara sitt och fotplattor för att kunna ge rätt stöd och säkerhet anpassad för alla storlekar, allt från bebis till vuxen, som matstol eller pall. Otroligt hög kvalité och 7 års garanti. Babyset och dyna köpes separat.

Färgen på Tripp Trapp stolarna är vattenbaserade, ingen giftig färg. Fri från bisfenol och ftalater.

Stolen har en robust konstruktion och europeiskt bokträ som håller för upp till 136 kg.

Höjd: 79 cm. Bredd: 46 cm. Djup: 49 cm Produktvikt: 7 kg.

Objektnr 646 257 595

Visningar 103

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 6 okt 22:00

Stokke Tripp Trapp barnstol

Utropspris

|0 Bud

299 kr

Slutar om

T.sh1

Malmö, Sverige

5.0

T.sh1

Verifierad

Toppsäljare

106 omdömen

Läs omdömen