Beskrivning

Denna har använts väldigt lite. Vår tjej ville INTE ligga på sidan, och om allt skulle gått rätt till, skulle hon nog börjat med denna mycket tidigare. Vi hade aldrig hört talats om skallasymmetri tidigare, tyvärr.... SÅ ett råd: Var uppmärksam på ert spädbarns huvud!

När ditt barn ligger i sidokudden så kan barnet fortfarande röra sina armar och ben fritt.
Stödet rekommenderas till dig som har barn med utvecklad skallasymmetri eller torticollis.
Sidokudden har ett avtagbart överdrag som går att tvätta i maskin.
Sido kudde för spädbarn från Doomo Basics. Den är designad för att hjälpa spädbarn att sova bekvämt och säkert på sidan. Kudden förhindrar att barnet rullar över i sömnen, samtidigt som barnet kan röra sig fritt. Kan användas redan från födseln.
Ålder: 0-6 månader
Färg: Vit

Det rekommenderas att små barn ska ligga på rygg. Dock så rekommenderas sidolägen vid vissa tillfällen, och då är ett sidostöd en väldigt bra produkt att använda, då det håller barnet i en trygg position på sidan. Sidokuddar har rekommenderas av barnmorskor och läkare vid de tillfällen som små barn behövt ligga åt sidan. Till exempel om barnet har utvecklad skallasymmetri (platt huvud), torticollis (kort halsmuskel). Även de barn som föredrar att ligga på sidan har nytta av kudden, eller de barn som har mycket kräkningar.

Objektnr 648 109 934

Visningar 17

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Doomo Basics Sido Kudde för Spädbarn

Slutar 29 okt 15:32

Utropspris

0 Bud

85 kr

grasklippare

BRASTAD, Sverige

5.0

grasklippare

Verifierad

Toppsäljare

420 omdömen

Läs omdömen