Beskrivning

Svart skidbyxa med fickor. Byxan har en dragkedja framtill och knappar. Det finns en justerbar midja. Byxan har grå detaljer i midjan.

För att ett plagg ska få bära Gneis etiketten ska de barnkläder vi gör uppfylla våra egna högt ställda grundkrav. Det ska vara bekvämt och sitta bra. Det ska vara både vattentätt och ventilerande. Vinterbyxor ska klara rumpåkningar på de olika underlag som finns på en skola eller ett dagis. För att matcha sådana påfrestande lekar har vi sytt nästan hela Ridge i vårt nya extremt rivstarka förstärkningstyg Cordura

Vinterbyxan Ridge har mycket bra justeringsmöjligheter med resårer. Ett smart benslut med justerbara knappresårer på insidan och en lätt uppsvängd baksida ser till att minska slitaget.

Antiglidresår håller det coatade snölåset på plats kring vinterskornas skaft. För säkerhets skull har även den här byxan fyra diskreta och effektiva reflexer på byxbenen, fastsydda så de sitter säkert tvätt efter tvätt.

Vår effektiva värmeisolerande vadd ser till att våra vinterkläder för barn håller värmen även när temperaturen är under nollstrecket. Dessutom har både knä och bak extra isolering med en mjuk och stötdämpande foam, så att man slipper bli nedkyld om rumpan i sittliften eller under fikapaus.

Ett vind- och vattentätt yttertyg med andande membran och tejpade sömmar gör Ridge till en vinterbyxa som klarar vilket väder som helst. Det vattentäta membranet klarar en vattenpelare på 10.000 mm utan läckage, och yttertyget har fått en DWR-behandling så att regn och snö inte sugs upp så lätt.

Byxorna är i använt skick. Det finns hål på rumpan, se bild 5. Reflexerna är slitna. Därav priset. Hängslen går att köpa till i en annan av mina auktioner

För mått se bilder på slutet.

++———————+—————————++
Inköpta på Blocket. Skickas väl emballerade från rökfritt hem. Ta gärna en titt på mina andra auktioner. Samfrakt givetvis.

Objektnr 643 338 210

Visningar 130

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket

Andra gillar också

Ons 2 okt 08:56

Gneis svart, termobyxor, skidbyxor, cordura, storlek 164

Pris

350 kr

zara_2

Gustafs, Sverige

zara_2

Verifierad

449 omdömen

Läs omdömen